یه دوست مهاجر افغان به اسم معصومه داشتم
که کمک آشپزه یه تالار عروسبی در ورامین بود..
در ازای کار کوچیکی که براش انجام دادم یه
عالمه بادمجون سرخ کرده برام آورد ، گفتم:
تو این شرایط اقتصادی و گرونی روغن بهتر نبود
یه چیزه مناسب تر می آوردی؟؟؟ آخه بادمجون خیلی روغن میکشه.. گفت ما برای هر ۴ کیلو بادمجون فقط از یک کیلو روغن استفاده میکنیم
که تازه نیم کیلو هم اضافه میاد.. اما این نکات رعایت میکنیم :
انتخاب درست جنس بادمجون
اندازه صحیح بادمجون
شناور بودن بادمجان در روغن
و مهمترینش : پوست گیری صحیح و اینکه
بادمجون چ ا قو 🔪🔪 نباید بخوره🍆🍆
حالا بریم سر نکات اصلی ❌❌به این نکات کلیدی خوب دقت کنید: ❌
⛔مراقب باشیم ⛔
❌❌بعد از نمک زدن و عرق کردن بادمجان ها
نباید با شستشوی زیاد و با آب بادمجان ها
را سنگین کرد ، فقط آب بکشید ❌❌
❌❌ به هیچ عنوان در بدنه ی بادمجان
حفره ایجاد نکنید با این کار راه نفوذ
روغن به درون بادمجان ها باز و روغن به
درون کشیده می شود
❌ بعد از شستن خوب خشک خشک کنید❌
✅ ترجیحا از پوست گیر استفاده کنید
✅بادمجان های با پوست صاف ، چرمی،
و مشکی را انتخاب کنید ،
بادمجان هایی که رگه هایی از بنفشی
دارند مناسب سرخ کردن نیستند
✅ از روغن مخصوص سرخ کردنی به دلیل
سنگین و مقاوم بودن استفاده کنید این نوع
روغن به خوب سرخ و طلایی شدن بادمجان
کمک زیادی میکند
✅اگر زمان استفاده از پوست گیر متوجه شدید
امکان کنده شدن گوشت بادمجان وجود داره
بذارید پوست باشه و با چاقو جداش نکنین
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07