♦️مواد لازم👇 ✨بادمجون ۴عدد متوسط ✨گوجه فرنگی ۲عدد ✨فلفل تند ۲عدد ✨سیر ۵حبه درشت ✨سبزی به اندازه یه مُشت(ریحون.نعنا و ترخون یا مرزه) ✨آبغوره ۱لیوان ✨سرکه نصف لیوان ✨نمک وفلفل سیاه و گلپر به اندازه کافی بادمجون و فلفل و گوجه رو حسابی کبابی میکنیم.بعد روشونو یه کیسه فریزر میندازیم و میذاریم نیم ساعت بمونه تا پوست بادمجونا راحتتر کنده بشه(داخل آب و یخ هم میتونید بذارید)پوست گوجه رو هم میگیریم(در اصل داخل این ترشی باید از گوجه کال استفاده کنیم ولی چون در دسترس همه نیست گوجه کبابی هم طعم خوبی بهش میده)حالا همه مواد ترشی رو خوب ساطوری میکنیم داخل کاسه میریزیمو بهش نمکو فلفل سیاهو گلپر میزنیم.برای ترشی ام از آبغوره و سرکه استفاده میکنیم که میتونید سرکه رو حذف کنیدو به جاش همون آبغوره یا آب انار ترش بریزید.بعد از اینکه مخلوط کردیم ترشی خوشمزمون آمادست میتونید به محض آماده شدنم نوش جان کنید😋 ولی یکی دو روز که بمونه خوشمزه ترم میشه.این ترشیو تو حجم کم درست کنید و حتما داخل یخچال نگهداری کنید. نهایتا تا یکماه ماندگاری داره.این ترشی فوق العاده خوشمزه رو درست کنیدو کنار انواع غذا مخصوصا پلوهای مخلوط و کباب و غذاهای دریایی از خوردنش لذت ببرید😍 ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾