غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
1:57
27.43M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
نكات كباب لقمه كه بايد بدونيد: تركيب گوشت: ٧٠٠ گرم سردست گوساله ٣٠٠ گرم قلوه گاه گوسفندي، ٣ بار چرخ شده نكته مهم: به هيچ عنوان از پياز در اين كباب حتي اندازه فندق استفاده نكنيد.. هم باز ميشه هم مثل اسفنج روغن ميكشه ادويه ها همگي مهم هستن هيچكدوم حذف نكنين از سرخ كردنش نترسيد جذب روغن صفره از جعفري خشك حتما استفاده كنين جعفري تازه در روغن تيره و رنگ كباب ها تغيير ميكنه خيالتون راحت باشه با اين تناسب و تركيب كباب ها به هيچ عنوان باز نميشه🌸 مواد لازم براي ٤ بسته ي ٨ تايي: گوشت چرخ كرده ٤٠٠ گرم سويا خشك ٢٠٠ گرم آرد سوخاري ٥٠ گرم( نصف ليوان) روغن ٣٠ گرم( نصف استكان) جعفري ٢ قاشق سوپ خوري سير ٢ حبه ادويه ها: پاپريكا ١ ق غ پودر پياز ١ ق غ زنجفيل خشك ١ ق غ آويشن يا زعتر ١ ق م فلفل سياه ١ ق چ درست كنيد و لذت ببريد دلي دوستتون دارم❤️ ✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
✾࿐༅🍃🌸🍱🧑🍳🍱🌸🍃༅࿐✾