8.46M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
قِلق لبو سنتی بازاری 😋 با این روش لبو موقع پخت نه تنها کدر نمیشه و تغییر رنگ نمیده اتفاقا خیلی قرمز تر و براق تر هم میشه🙂 که برای شب یلدا از پرطرفدارترین خوشمزه هاست که از قدیم رسم بوده 🌱 طرز تهیه: لبو ها رو‌ اول خوب میشوریم تا قشنگ برق بیافته و دیگه گِل نداشته باشه اصلا سر و ته لبو رو نزنید چون اونطوری دیگه خوشرنگ نمیشه 🤦‍♀️ ☑️اول میزاریم یه ساعت رو شعله ملایم تا بپزه بعد پوستش رو میگیریم و به اندازه دلخواه برش میزنیم 🌿بعد میریزیم داخل همون آب لبو و بعد بهش نبات یا شکر اضافه میکنیم و دیگه رو حرارت خیلی ملایم تا یکم غلیظ بشه و آبش کمتر بشه در آخر هم یه لبو خوشرنگ و خوشمزه نوش نوش جان کنید😋 براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋 . . ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾