#ته_چین_مرغ
مواد لازم برای یک نفر
سینه مرغ نصف ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
کره یا روغن ۲ ق غ
نمک و فلفل
زعفران
مواد ته چین
برنج ۱ لیوان
ماست سفت ۱ ق غ پر
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کره یا روغن مایع ۲ ق غ
غنچه گل محمدی ۱ عدد یا ۱ ق غ گلاب
نمک و فلفل
زعفران
طرز تهیه
اول پیاز رو نگینی خرد کنید و با کره یا روغن ۳ قیقه تفت بدید تا کمی سبک بشه بعد مرغ رو بهش اضافه کنید. نمک، فلفل و زعفرون رو هم بریزید و صبر کنید تا سرخ بشه.
همه ی مواد ته چین شامل زرده تخم مرغ، ماست، کره، نمک،فلفل و زعفرون رو با هم مخلوط کنید و برنج آبکش شده بهش اضافه کنید.
ته قالب با قابلمه روغن بریزید و نصف برنج رو بریزید و با پشت ق فشرده کنید.
مواد مرغی رو بریزید و بقیه برنج رو اضافه کنید این رو هم فشرده کنید.
درشو بزارید و با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه بزارید بپزه
چک کنید دوزش که طلایی شد آماده ست.
از قالب در بیارید.
برای کنارش به دلخواه
زرشک، خلال بادوم، خلال پسته، کمی شکر و زعفرون رو با کره تفت بدید و با ته چین خوشمزه تون نوش جان کنید.
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
✾࿐༅🍃🌸🍱🧑🍳🍱🌸🍃༅࿐✾