فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای یک نفر سینه مرغ نصف ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد کره یا روغن ۲ ق غ نمک‌ و فلفل زعفران مواد ته چین برنج ۱ لیوان ماست سفت ۱ ق غ پر زرده تخم مرغ ۱ عدد کره یا روغن مایع ۲ ق غ غنچه گل محمدی ۱ عدد یا ۱ ق غ گلاب نمک و فلفل زعفران طرز تهیه اول پیاز رو نگینی خرد کنید و با کره یا روغن ۳ قیقه تفت بدید تا کمی سبک بشه بعد مرغ رو‌ بهش اضافه کنید. نمک، فلفل و زعفرون رو هم بریزید و صبر کنید تا سرخ بشه. همه ی مواد ته چین شامل زرده تخم مرغ، ماست، کره، نمک،فلفل و زعفرون رو با هم مخلوط کنید و برنج آبکش شده بهش اضافه کنید. ته قالب با قابلمه روغن بریزید و نصف برنج رو بریزید و با پشت ق فشرده کنید. مواد مرغی رو بریزید و بقیه برنج رو اضافه کنید این رو هم فشرده کنید. درشو بزارید و‌ با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه بزارید بپزه چک کنید دوزش که طلایی شد آماده ست. از قالب در بیارید. برای کنارش به دلخواه زرشک، خلال بادوم، خلال پسته، کمی شکر و زعفرون رو با کره تفت بدید و با ته چین خوشمزه تون نوش جان کنید. ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾