غذای طیب || onino
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/11/15/1647024/%D9%88%DB%8C%DA%98%DA%AF%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D8%B3%D9%84-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D8%B9%D8%B3%D9%84-%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A8%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
درباره این باور هم باید بگوییم که اصلاً این طور نیست؛ شکرک زدن عسل اصلاً ربطی به ناخالص بودن آن ندارد؛ در اصل آنچه به شکرک زدن عسل تعبیر میشود در اصل "رس بستن عسل" است که در واقع فرایندی طبیعی برای عسلهای خالص در سرمای هواست! یعنی عسل خوب و خالصی که بههنگام عرضه به بازار به آن حرارت نداده باشند، در صورت قرار گرفتن در فضای سرد یا در یخچال بهصورت طبیعی رس میبندد یا بهاصطلاح عمومی، شکرک میزند؛ این رس بستن بهدلیل آنزیمهای طبیعی است که توسط زنبور تولید شده و در عسل وجود دارد! جالب اینکه در صورت حرارت دادن مستقیم یا غیرمستقیم عسل، این رس از بین میرود و دیگر هم این رس بستن، تکرار نخواهد شد؛ البته مصرف عسلی که رس بسته به هیچ عنوان مشکلی ندارد و تمام خواص طبیعی آن در این حالت هم محفوظ و حتی عسلی که حرارت ندیده، دارای خواص بیشتری است اما اگر بههنگام مصرف، حالت رس بسته عسل، باب میل شما نیست، میتوانید عسل را داخل یک ظرف شیشهای بریزید و این ظرف را داخل ظرفی از آب جوش قرار دهید و برای چند دقیقه، آن را با شعله ملایم، حرارت دهید. 🔻 خبرگزاری تسنیم 🌸سفارش 👇
@TAYEB_BDON_SANSOR
فروشگاه
#غذای_طیب
@ghazayetayeb