💠 سبز شدن سیب زمینی 🔹️سيب زمينی هايی که بخشی از آن ها به رنگ سبز درآمده محتوی نوعی سم به نام “گليکو آلکالوييد” هستند که بطور طبيعی در سيب زمينی به وجود می آيد و باعث سردرد، خستگی مفرط، حالت تهوع می ‌شود. 🔹️آلکالوئیدها ترکیباتی هستند که گیاه در پاسخ به تنش­‌های محیطی یا حمله حشرات ترشح می­کند و جزء ترکیبات ضد تغذیه‌­ای محسوب می­شوند. سولانین و کاکونین از مهم ترین ترکیبات آلکالوئیدی موجود در سیب زمینی می­باشند که معمولاً در قسمت های سبز رنگ پوست سیب زمینی و جوانه ها یافت می­شوند. 🔹️اثرات سمی این ترکیبات مربوط به تاثیر آن­ها روی سیستم عصبی و برخی فرآیندهای متابولیکی سلول می­باشد. لینک کانال در محضر قرآن واهل بیت (علیهم السلام👇👇 ┏━💎🍃🌷🍃💎━┓ 🟡 @ghjariafsane 🟡 ┗━💎🍃🌷🍃💎━