*📌 لیموترش را پس از فشردن و آبگیری دور نریزید* 🍋 لیموترش را پس از فشردن و آبگیری دور نریزید. پوست لیمو و دانه‌ها و باقیمانده بخش گوشتیِ آن، زباله نیست 🍋 بخش گوشتیِ ترشِ میوه لیمو، اثر سردی‌ زا و خشکی آور دارد و برخلاف آن، پوست و دانه‌های تلخ لیمو گرمی‌ بخش‌اند 🍋 مواد تلخ طبیعی چندین اثر دارویی دارند از جمله تقویت معده و کبد، بهبود ترشح شیره‌ های گوارشی معده و بهبود تولید و حرکت صفرا در مجراهای صفراوی 🍋 این اثرات، عملکرد گوارش را قوت می‌دهند و از پیدایش و انباشت مواد تباه بلغمی در بدن پیشگیری می‌کنند 🍋 لیمو را پس از آبگیری در آفتاب خشک کنید، به‌ صورت نیمه‌ درشت آسیاب کنید، و پیش و پس از غذا باندازه سر قاشق چای‌ خوری از آن بچشید و نوش جان کنید 🍋 سلیقه چشایی بیشتر ما تلخی را نمی‌پسندد ولی اگر خودتان با این اندازه تلخی کنار بیایید، از تحمل تلخکامی‌ بیماری‌های متابولیک دورتر خواهید ماند *🍋 این مطلب را به مبتلایان دیابت، چاقی، کبد چرب و آکنه‌های مزمن برسانید.*