بیماری خطرناکی که با مصرف زیاد سس کچاپ ایجاد میشود
💢سس کچاپ در ترکیبات خود حاوی بسیاری از مواد مضر برای سلامتی انسان است.
💢 از جمله این مواد خطرناک، کنسانتره گوجه فرنگی، شربت ذرت با فروکتوز بالا، سرکه مقطر، شکر و مواد نگهدارنده است.
💢 مصرف زیاد سس گوجه فرنگی آسیب های زیادی به سلامتی وارد می کند و تبعاتی از جمله چاقی و دیابت را به دنبال دارد؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی قند است.کچاپ همچنین سلولهای کبدی را از بین می برد، زیرا حاوی درصد بالایی از شربت ذرت با فروکتوز بالا است.
💢مصرف بیش از حد سس گوجه فرنگی یا کچاپ باعث تضعیف ایمنی بدن می شود و کودکان را به بیماری های سیستم عصبی مانند اوتیسم مبتلا می کند؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی جیوه است که یک ماده معدنی بسیار سمی است و باعث ایجاد عوارض در مغز می شود
#گیلان_زیبا
✔️به گیلان زیبا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/913178839Cfe72f1682b