🔸مواد غذایی خاص برای مقابله با «کرونا»
🔻سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار فارس:
🔹آنتیاکسیدانها مانند ویتامین C بسیار مفید هستند؛ این مواد در مرکبات مانند پرتقال، لیموترش، لیمو شیرین، نارنگی و گریپ فروت وجود دارد؛ ضمن اینکه مردم میتوانند لیموی ترش را هنگام صرف صبحانه بر روی لقمه غذایی خود بریزند و آن را مصرف کنند.
🔹مردم سبزیجات نارنجی رنگ مانند هویج و به ویژه کدوی حلوایی را مصرف کنند؛ ضمن اینکه باید روزانه یک عدد تخممرغ کامل یا دو سفیده تخممرغ را مصرف شود. البته کسانی که دچار کلسترول بالا هستند باید زرده تخم مرغ را مصرف نکنند.
🔹صفوی با تأکید بر مصرف ادویههایی مانند زردچوبه و زعفران، یادآور شد: جوانههایی مانند شبدر، ماش باید مصرف شود؛ ضمن اینکه مردم میتوانند در طول روز از گردو به عنوان یک ماده مؤثر استفاده کنند.
🔹پرهیز از غذاهای کنسروی به دلیل داشتن افزودنیها و پرنمک بودن، مردم نباید سوسیس و کالباس مصرف کنند؛ البته خوردن عدسی و خوراک لوبیا نیز مفید است.
🔹مصرف پرتقال سرخ به دلیل داشتن آنتیاکسیدان توصیه میشود، روغن زیتون، کنجد، ارده، شکلات تلخ، از جمله مواد غذایی مؤثر در پیشگیری از ابتلا به ویروسها از جمله ویروس کرونا است.
🔹صفری با اشاره به ضرورت توجه به کمخونیها در برخی افراد و آسیب پذیر بودن آنها، بیان داشت: مردم باید شیرینیهای مختلف مانند آبنبات، نقل و... کمتر مصرف کنند؛ ضمن اینکه میوه «به» نیز به عنوان یک میوه بسیار مفید باید مورد استفاده قرار گیرد.
@Tanzamooz