عسل حرارت دیده بخوریم یا نه ؟ پخت و پز با عسل سبب می شود که بسیاری از مواد مغذی آن از بین برود. حتی اگر شما هم با تغییرات شیمیایی عسل آشنا نباشید، آشپزی کردن با عسل را کنار بگذارید. بیشتر مواد مغذی موجود در عسل تحت حرارت، خاصیت خود را از دست می دهند. از جمله پروبیوتیک ها که بخش بزرگی از خواص عسل هستند، خواص آن ها زمانی که تحت حرارت و گرما قرار می گیرد تقریبا به صفر درصد می رسد. بیشتر عسل های تولید شده که در فروشگاه ها، قبلا در معرض حرارت قرار گرفته اند. شما سعی کنید عسلی تهیه کنید که این روند را طی نکرده باشد. یعنی عسل خام بخرید. توجیه متخصصان در این باره اینگونه است که حرارت دادن عسل موجب دشواری هضم آن و تبدیل آن به مواد لزج و چسبناکی می شود که با چسبیدن به غشای موکوسی، مجاری بدن را مسدود می کنند. ✅با ما خود را کنید👇 http://eitaa.com/joinchat/3091529738Cf4f142f89c