علل ایجاد سرطان گوارش از نظر طب تبریزی چیست؟🔍 ①⇦ غذاهای مانده ②⇦ غذای کپکی یا مربّای کپکی یا نان کپکی یا ... ③⇦ موادّ غذائی پُر‌چرب مانند: خامه، سرشیر، کیک خامه‌ای‌... ④⇦ غذاهای پُرکالری، فست‌فودها (سوسیس، کالباس، همبرگر)، کلّه‌پاچه، پیتزا ⑤⇦ وجود رنگ‌دانه‌های مصنوعی مانند: پُفَک‌هندی، پُفک، چی‌توز، اسمارتیز، مَزمَز، چیپس، دلستر ⑥⇦ نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های شیمیائی ⑦⇦ غذاهای سرخ‌شده (باعث افزایش سرطان گوارش میشود) ⑧⇦ غذاهای سوخته (مانند سوختۀ نان، کوکوی سوخته ...) و مایعات سوخته (مانند شیر، ربّ ...) ⑨⇦ سموم شیمیائی و میوه‌جات غیراُرگانیک و سبزیجات غیراُرگانیک ⑩⇦ مصرف بی‌رویّۀ سموم شیمیائی، آفت کُش‌های شیمیائی و حشره کُش‌ها ... (که بمقدار ۱۰۰ تُن در سال در ایران مصرف میشود) ⑪⇦ زیاده‌روی در مصرف‌گوشت (مخصوصاً گوشت‌گاو)، مصرف گوشت‌های‌حرام (سگ، خوک، سگ‌ماهی، کوسه ...)، خوردن میته، خوردن بیضۀ سگ‌دریایی، خوردن بیضۀ گوسفند، روغن‌های فاسد، خوردن ماهی‌دودی، خوردن گوشت‌منجمد چندین ماه، خوردن گوشت مصنوعی از نفت، گوشت در آفتاب خشک‌شده ⑫⇦ مصرف دخانیات ‌و الکل ⑬⇦ خوردن‌ و آشامیدن در ظروف سُربی، پلاستیکی، تفلونی، آلومینیومی ⑭⇦ مصرف زیاد نمک، غذاهای پُرنمک و شور و تنقّلات شور مانند: آجیل‌شور، تخمه‌شور، خیارشور، سالاد زمستانی که با آب گوجه فرنگی ‌و نمک زیاد تهیّه‌شده است 🔅🔅پیام‌رسان ایرانی ایتا🔅🔅 کانال گل نرگس 🌤️ https://eitaa.com/gole_narges_12