کباب_ترش🥠
کباب مرغ با سس سماق 🍣🍣
🫕🥫🫕
فیله ی مرغ را از استخوانهایش جدا کرده (من از نصف سینه مرغ و دوعدد ران مرغ استفاده کردم سینه مرغ به تنهایی کبابو خشک میکنه) و فیله مرغ را با دو عدد پیاز بزرگ چرخ کردم و نمک و زردچوبه زدم و حسابی ورز میدیم تا وقتی به سیخ زدیم وا نره و نیم ساعت میزاریم یخچال بمونه .
در این فاصله نصف لیوان ترش سماق را توی نصف لیوان اب میریزیم تا خیس بشه.
حالا میام کبابهامونو به اندازه یک توپ کوچیک برمیداریم و میزنیم به سیخ و با دست حالت میدیم و کمی پهنش میکنیم تا وقتی سرخ شد مغز پخت بشه.
وقتی کبابهامون سرخ شدن و تموم شد سماق را توی ابکش میریزیم و ابشو جدا میکنیم واب سماقو توی ظرفی با نصف لیوان اب مرغ مخلوط میکنیم و توی همون ماهیتابه که کبابهامونو سرخ کردیم و روغن توش مونده میریزیم و کبابامونو میندازیم توی سس و شعله را زیاد میکنیم تا سس به خورد کبابها بره و غلیظ بشه.
🧂منطور از سماق همون دونه های درشته سماقه و پودرش مناسب نیست.🍭
👩🍳
#اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
#امام_زمان_عجل_علی_ظهورک
#لبیک_یاخامنه_ای
#حجاب
#حریفت_منم
#فلسطین
#غزه_مظلوم
#مقاومت
#فرزندآوری
#فاطمیه
#ایران_قوی
#بصیرت_عمارشجاعت_مالک_اشتر
#کانال_ازدواج_گلهای_محمدی
#غزه_انتصر
@gole_narjec