کباب_ترش🥠 کباب مرغ با سس سماق 🍣🍣 🫕🥫🫕 فیله ی مرغ را از استخوانهایش جدا کرده (من از نصف سینه مرغ و دوعدد ران مرغ استفاده کردم سینه مرغ به تنهایی کبابو خشک میکنه) و فیله مرغ را با دو عدد پیاز بزرگ چرخ کردم و نمک و زردچوبه زدم و حسابی ورز میدیم تا وقتی به سیخ زدیم وا نره و نیم ساعت میزاریم یخچال بمونه . در این فاصله نصف لیوان ترش سماق را توی نصف لیوان اب میریزیم تا خیس بشه. حالا میام کبابهامونو به اندازه یک توپ کوچیک برمیداریم و میزنیم به سیخ و با دست حالت میدیم و کمی پهنش میکنیم تا وقتی سرخ شد مغز پخت بشه. وقتی کبابهامون سرخ شدن و تموم شد سماق را توی ابکش میریزیم و ابشو جدا میکنیم واب سماقو توی ظرفی با نصف لیوان اب مرغ مخلوط میکنیم و توی همون ماهیتابه که کبابهامونو سرخ کردیم و روغن توش مونده میریزیم و کبابامونو میندازیم توی سس و شعله را زیاد میکنیم تا سس به خورد کبابها بره و غلیظ بشه. 🧂منطور از سماق همون دونه های درشته سماقه و پودرش مناسب نیست.🍭 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 @gole_narjec