✔️ راههای جلوگیری از خراب شدن قارچ ♨️ قارچ ها را سرخ کنید.🍄 〽️ قبل از سرخ کردن قارچ ها ، آنها را خرد کنید و با یک تا دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. ♨️ بگذارید قارچ ها خنک شود🍄 〽️ هنگامی که پختن قارچ ها به پایان رسید، قبل از فریز کردن بگذارید خنک شود آن ها را داخل بشقاب پخش کنید تا خنک شوند. ♨️ در کیسه های پلاستیکی منجمد کنید🍄 〽️ هنگامی که قارچ ها سرد شدند، آن ها را در کیسه های پلاستیکی نگهدارید و منجمد کنید. 〽️ پخت وپز قبل از فریز کردن آن ها مانع از جذب رطوبت زیاد آن ها می شود. گروه رایگان ما ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 👉🏻🌹🍃 @good_idea☺