📈 رشد ۳/۷ برابری شاخص تولید مواد غذایی در ایران طبق آمار جهانی شاخص تولید مواد غذایی در سال ۱۹۷۸ ، ۲۶/۸ بوده و در سال ۲۰۲۰ با ۳/۷ برابر رشد به رقم ۹۹/۴ رسیده است. شاخص تولید مواد غذایی، محصولات غذایی را شامل می‌شود که خوراکی محسوب می‌شوند و حاوی مواد مغذی هستند. قهوه و چای مستثنی هستند زیرا اگرچه خوراکی هستند اما ارزش غذایی ندارند. منبع خارجی 👇 https://data.worldbank.org/indicator/AG.PRD.FOOD.XD?locations=IR اطلاعات بیشتر در مورد شاخص تولید مواد غذایی 👇 https://databank.worldbank.org/metadataglossary/environment-social-and-governance-(esg)-data/series/AG.PRD.FOOD.XD#:~:text=Food%20production%20index%20covers%20food,they%20have%20no%20nutritive%20value.      🇮🇷 خوش‌خبر 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75