🥩 چگونه مواد غذایی گوشتی را از شر کرونا خلاص کنیم؟
👤 متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
🔹از مصرف مواد گوشتی خام یا نیمه پخته اجتناب کنند، زیرا این مواد میزبان و ناقل ویروس کرونا هستند.
🔹مطالعات علمی نشان داده که مواد غذایی اگر به مدت ۳۰ دقیقه در حرارت ۶۰ درجه پخته شوند، ویروس کرونا و هر نوع ویروس دیگری کاملا از بین رفته و قدرت انتقال خود را از دست میدهد.
🔹همچنین غذاهای پختهای که در یخچال نگهداری میشوند، ضمن تفکیک کامل از گوشت خام، برای مصرف دوباره باید به خوبی گرم شوند.
#در_مصاف_با_کرونا
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1752760323C3dffc8e554
@gozideyekhabarha