🥩 چگونه مواد غذایی گوشتی را از شر کرونا خلاص کنیم؟ 👤 متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: 🔹از مصرف مواد گوشتی خام یا نیمه پخته اجتناب کنند، زیرا این مواد میزبان و ناقل ویروس کرونا هستند. 🔹مطالعات علمی نشان داده که مواد غذایی اگر به مدت ۳۰ دقیقه در حرارت ۶۰ درجه پخته شوند، ویروس کرونا و هر نوع ویروس دیگری کاملا از بین رفته و قدرت انتقال خود را از دست می‌دهد. 🔹همچنین غذاهای پخته‌ای که در یخچال نگهداری می‌شوند، ضمن تفکیک کامل از گوشت خام، برای مصرف دوباره باید به خوبی گرم شوند. 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1752760323C3dffc8e554 @gozideyekhabarha