ولایتفقیه همان ولایت رسولالله است! بجز در اقتصاد!
بسیاری از دوستانی که سطح مناظره دوشنبه شب پرفسور درخشان و دکتر غنینژاد را به خوبی درک نکردهاند میگویند چرا پرفسور درخشان در پاسخ این سوال که اقتصاد اسلامی چیست؟ به سخنان امام و آقا ارجاع دادند! نمیدانم توقع داشتند به سخنان چه کسی ارجاع دهند که وصف "اسلامی" برای آن صادق باشد!
اما ماجرا چیست و اعتقاد پرفسور درخشان به سخنان امام و رهبری از چه مبنایی برخوردار است؟
پرفسور درخشان اعتقاد دارند در دوران غیبت چون جایگاه ولیفقیه همان جایگاه رسولالله صلواتاللهعلیهوآله هست، باید اهل علم (اقتصاددان و ...) همان برخوردی را که فقها با روایات داشتند با سخنان امامین انقلاب کنند.
فلذا خطشکنی ایشان در ارجاع به سخنان امام و مقام معظم رهبری از باب استشهاد و تاکید نیست! بلکه از دو جهت است:
اولا اهل علم باید یاد بگیرند استناد به کلام امام و رهبری را و اندیشمندان انقلابی از این استناد کردن نترسند.
ثانیا استناد به کلام ولیفقیه استناد به قرآن و اهلبیت است.
قطعا از نظرات فقها و مجتهدین مختلف نتایج متفاوت و حتی متعارضی بیرون خواهد آمد. ممکن است یک فقیه به اقتصاد لیبرالسرمایهداری گرایش پیدا کند و فقیه دیگری چپ بزند!
اینها که در زمان تشکیل حکومت حجت نمیشوند برای مردم!
حکمرانی نیاز به جهت واحد دارد. مگر میشود هر سمتِ حکمرانی، به سویی برود؟!
ولیفقیه را که بعنوان زینتالمجالس نمیخواهیم. میخواهیم که به ما نظر اسلام را در امر حکمرانی بگوید! از این جهت است که سکوت مراجع شیعه در دوران تشکیل حکومت معنا پیدا میکند و در راستای تقویت نظام ولایت است.
اما سکوت علما در مقابل فلاسفه و اندیشمندان عصر جدید (و به تعبیر امام خمینی شیاطین تعلیمدیدهی عصر شیطانها) قطعا جایز نیست.
"لااله" را باید علما فریاد بزنند. ایستادن بزرگانی چون علامه مصباح (رحمتاللهعلیه) در مقابل لیبرالها و تبعیت محض ایشان از ولیّ جامعه در همین پارادایم معنا پیدا میکند.
اساتید انقلابی بدانند که هیچ راهی به حق نزدیکتر از این نیست که همچون شهید اول و شهید ثانی و مرحوم آخوند و شیخ انصاری و... که عمرشان را وقف تفکر در کلام معصوم و قرآن کردند، در کلام امام و رهبری تامل و تفکر عمیق کنند تا ذیل حکومت مقدس جمهوری اسلامی قدمی در راه فهم علوم انسانی اسلامی بردارند.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠
@h_abasifar