📌 علت خروج ۲ ناو هواپیمابر آمریکا از منطقهی غرب آسیا / اولویتهای آمریکا در جهان
🔹 آمریکا در تلاش است تا کارتهای را خود را بازبینی و بین تهدیدات منطقه و تهدیداتِ سایر نقاط داغ تعادل ایجاد کند.
🔸 واشنگتن در این شرایط و مقطع زمانی، خواهان جنگ فراگیر و رویارویی گستردهی منطقهای نیست، زیرا آنرا به منطقهای میکشاند که دیگر اولویتهایش نبوده و توجه آنرا از تهدیدات چین علیه تایوان و تهدید روسیه علیه اوکراین منحرف میکند.
🔹 آمریکا در تلاش برای آرامکردن منطقه و بازگرداندن وزن نظامی و توازن قوا به مناطقی است که بهشدت متشنج شدهاند. بهویژه پس از توافق کره شمالی و روسیه که واشنگتن آنرا تهدیدی مستقیم برای امنیت ملی خود میداند.
🔸 براساس راهبرد نظامی و استراتژیک آمریکا، روسیه یک دشمن نزدیک و چین یک دشمن دور است. امری که مستلزم تغییر موقعیت در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا و انتقال وزن نظامی و امنیتی به دریای جنوبی چین با تخلیه بخشهای نظامی و کاهش آنها در مناطق مختلف است.
🔹 آمریکا پس از این راهبرد تلاش کرد که مجدداً استقرار نظامیاش را تعدیل کند؛ اما تهدیدات موجود در مسیرهای کشتیرانی در دریای سرخ و باب المندب که یمن در حمایت از غزه انجام داد؛ آنرا مجبور کرد تا عملیات نگهبان رفاه را آغاز کند که خب، توفیقی به دست نیاورد و از قضا، نیمچه ابهت نظامی خود را نیز از دست رفته میبیند!
🔸 ناو هواپیمابر یواساس تئودور روزولت و ناوشکنهای همراه آن، پس از مدتی حضور در آبهای غرب آسیا در حال ترک منطقه و بازگشت به پایگاه خود در آمریکاست. ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن، دیگر تجهیز آمریکاییها در منطقه برای دفاع از اسرائیل در برابر حمله ایران و جبهه مقاومت است.
#حرفـتوییتی
https://eitaa.com/harfetwitti