#خاطرات_بین_المللی
#فرانسه
@Allah4all
❇️ شوک غم انگیز فرانسوی
پارسال بود که دوست ایرانی ام با ناراحتی گفت: همکارم (آقا) در سن چهل سالگی، در یکی از بهترین شرکت های فرانسوی، با بهترین حقوق، واقعا نمی دانم چرا! اما خبر رسید که خودکشی کرده است...
من خیلی به فکر فرو رفتم...
همین چند روز پیش بود که دوباره دوستم را دیدم؛ با حال محزون و پریشان گفت: همه در شوکیم! گفتم چی شده؟!
گفت: یک همکار ۲۲ ساله داشتیم (پسر)؛ خوشفکر، دوست داشتنی، همیشه لبخند به لب داشت، بی آزار و کم حرف...
خب؟
امروز سر کار نیامد...
بعد خبر رسید که پدرش زنگ زده و گفته که خودکشی کرده است...
من هم در شوک فرو رفتم...
گفتم: مشکلی داشت؟
گفت: در ظاهر همه چیز خوب بود... شغل عالی. حقوق عالی. نمی دانم...
@Allah4all
گفتم: خوب این همه چیز یک انسان نمی شود که! انسان نیازهای دیگر هم دارد. نیازهایی که صرفا رفاه مادی توان برطرف کردنش را ندارد.
گفت: حالا مشاور آورده اند که با همه ما حرف بزند. ببیند ما مشکلی نداریم؟ ما تحت تاثیر قرار نگیریم و ...
گفتم: مسیحی بود؟
گفت: نه. گفته اند هیچ دینی نداشته. لذا مراسم سوزاندن جسدش را دارند و گفته اند هرکس تمایل دارد می تواند شرکت کند!
بعد تعریف کرد که:
بین بچه ها بحث خودکشی و کیفیت برخورد با جسد و جسم بی جان، شده و این دوست ایرانی ام گفته: دین ما مسلمانان، خودکشی را حرام کرده. ما معتقدیم وجود ما متعلق به خدا و امانت خداست و ما باید از آن تا آخرین لحظه مراقبت کنیم و حتی اختیار آسیب زدن به آن را نداریم. زمان پایان زندگی خود را هم در اختیار او می دانیم و بی احترامی می دانیم که در این امر دخالت کنیم.
جسم این امانت حتی بعد مرگ هم باید دارای احترام باشد. ما در اسلام انسان سوزی نداریم. چه زنده، چه مرده.
چون جسم را هم امانت خدا می دانیم؛ آن را با احترام به دست خاک می سپاریم. با این اعتقاد که از خاک هستیم و به خاک بر می گردیم و روزی از همین خاک مجدد برانگیخته می شویم.
خیلی خوشم آمد از جواب های دوستم. و به وجودش و داشتنش در اینجا افتخار کردم.
@ninfrance
@Allah4all
#پی_نوشت:
- انسان ابعاد مختلف مادی و معنوی، جسمانی و روحانی، زمینی و آسمانی دارد؛ هر بعد از ابعاد انسانی نیازهایی داشته که باید جهت رفع آنها تلاش گردد، انسان برای تشخیص و رفع این نیازها نیازمند قدرتی ماورائی است زیرا قوای او توانایی درک و تشخیص این نیازها را به طور کامل ندارد، نیازهایی که از جنس امور معنوی و غیرمادی نشأت میگیرند، لذا دین آمده است تا در تشخیص این نیازها به انسان کمک نماید، اینجاست که انسان بالذات و بالفطرة دیندار است، گاه دینش آسمانی است، گاه زمینی، و گاه بی دینی را بعنوان دین برمیگزیند تا این نیاز فطری را برطرف نماید.
- تمدن فعلی که ناشی از تفکر انسان غربی است و در تمامی جهات و جهان با رویکرد و فلسفه ای مادی گرایانه حاکم شده است، تنها و تنها تمام نیازها و مسائل انسانی را از منظر امور مادی می نگرد لذا توانایی تشخیص سایر نیازهای او را ندارد، لذاست که انسان امروزی غربی، انسانی که به ظاهر متمدن و غرب زده گردیده است با وجود امکانات رفاهی ایده آل و مطلوب، حقوق مناسب، خوشگذارنی های مکرر و ارضاء نیازهای مختلف مادی اش، هنوز احساس خلأ نموده و بخشی از نیازهای خود را بدون پاسخ می یابد، نیازهایی که امور مادی این تمدن نتوانسته است به آنها پاسخی مناسب و در خور ارائه دهد، لذا دچار پوچی گردیده و برای دستیابی به آرامش روانی دست به خودکشی میزند، خودکشی ای که برای انسان مادی گرا امری عادی است، زیرا جهان را تنها مختص و ممحض در جهان مادی و دنیایی میداند و تمام میشود و از بین میرود.
- اما در روی دیگر سکه، تمدنی غیرمادی، روحانی، معنوی و الهی وجود دارد که توان تشخیص تمامی نیازهای مادی و معنوی بشر را داشته و با مدیریت این نیازها و ارائه پاسخ مناسب و راهکار متعادل در جهت رفع و تحصیل کمال این قوا و نیازها تلاش می کند، این تمدن تمدنی است که به امری غیر مادی مرتبط است، تمدنی که نامش را دین میگذارند، دینی الهی، سرچشمه گرفته از تفکری توحیدی ربوبی.
telegram.me/bayeganitabligh/3664
- لذا تا انسان به دین رونیاورد و دیندار نگردد به آرامش نخواهد رسید؛ دینی که اصیل، ناب، الهی و بدون تحریف و دست اندازی های انسانی باشد.
مرجع تخصصی محتواهای
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@Allah4all