🌠🍁
🍁
💠همه حماسهآفرينان نهم دي
✍️ (نویسنده: مهدی سعیدی
🔸🌹🔹
🔻عظمت نهم دي را بايد در عبور موفق ملت بصير ايران از «فتنهاي عميق» دانست که در طراحي آن همه ابزارهاي تزوير و فريب براي اغواء ملت دستبهکار شده بود. در اين حماسه بزرگ همه اقشار مردم سهيم بودند.
❇️نکات تحليلي: در نهم دی 1388 اقشار مختلف ملت با گرايشها و سلایق و انگيزههای متفاوت در ميدان حاضر شدند:
🔹1- بخش قابلملاحظهای از خالقان حماسه بزرگ نهم دي، 24 ميليون رأیدهندهای بودند که مظلومانه نظارهگر هتک حرمت به رأیشان در طول چند ماه پس از انتخابات خردادماه بودند. فتنهگران هیچگاه حاضر نشدند که رأی آنان را به حساب بياورند و برايش احترام قائل شوند! این اکثريت براي صيانت از رأی خود در روز نهم ديماه بار ديگر به ميدان آمدند.
🔸 2- حاضرين در نهم دیماه تنها کساني نبودند که به احمدینژاد رأی داده باشند. بدون شک برخي از آنها به موسوي و کروبي رأی داده بودند، اما آن روز آمده بودند که با فريادهايشان به سران فتنه اعلام نمايند که «رأیشان را پس دهند»، چراکه رأی آنها در پاي صندوق رأی به کساني بوده که ادعاي خط امامي بودن را يدک ميکشيدند، اما عملاً بعد از آغاز فتنه نشان دادند که در خدمت دشمنان امام و انقلاب قرار گرفتهاند!
🔹 3- بخشي از حماسهسازان نهم دي آنهایی بودند که حضور بيگانگان در صف فتنهگران را خيانت به کشور ميدانستند. آنها معتقد بودند که اگر هم اختلاف و دعوا و رقابتي بين سياسيون وجود دارد، قرار نيست يک جريان با توسل به بيگانگان، زمینهساز نفوذ اجنبي در کشور گردد.
🔸 4- در جمع حاضرين در حماسه نهم دي، برخي در جرگه منتقدين دولت قرار ميگرفتند. آنها آمده بودند تا به فتنه گران اعلام نمايند که انتقاد داشتن دليلي بر قرار گرفتن در صف ضدانقلاب و براندازان نيست! آنان آمده بودند تا به فتنهگران چارچوب انتقاد و اعتراض را بفهمانند و بياموزند که همه انتقادها و اعتراضها بايد در چارچوب منافع ملت و قانون صورت گيرد و در اين مسير نبايد مرزهاي خودي و غيرخودي در هم آميزد.
🔺5- بخشي از حماسهسازان نهم دي نيز ملتي بودند که از اینهمه جنجال و آشوب و ناآرامي به تنگ آمده بودند. آنها باور داشتند که تداوم هر مناقشه و اختلافي، حد يقفی دارد و نباید برخي زيادهخواهان، براي کسب قدرت، زندگي عادي شهروندان را به مخاطره اندازند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
@hadyyyyyyyyyy