─══┅═༅🍃🌼🍃༅═══┅─
📖◁(12)#غذاهای_مناسبتی_ماه_رمضان
🥃شربت سکنجبین با عسل
🥗مواد لازم
🥛سرکه 1 پیمانه
🍯عسل 2 پیمانه
🍶آب 8 پیمانه
🥣دستور تهیه
💬(1)آب و عسل را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و کف کند.
💬(2)کف روی شربت را بگیرید و اجازه دهید شربت آنقدر بجوشد تا غلیظ شود و حجم آن به نصف حجم اولیه برسد.
💬(3) در این مرحله سرکه را به شربت اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید مخلوط عسل و سرکه با هم بجوشند تا بوی خامی سرکه از بین برود و طعم عسل با طعم سرکه کاملا مخلوط شود.
💬(4)وقتی شربت کاملا غلیظ شد و حجم آن به یک چهارم حجم اولیه رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود.
💬(5)پس از خنک شدن شربت، آن را در بطری شیشهای تمیزی بریزید و در محلی خنک نگهداری کنید.
💬(6)هنگام سرو شربت سکنجبین با عسل، یک سوم لیوان را با شربت غلیظ پر کنید و بقیه لیوان را آب و یخ بریزید.
🇮🇷#بستـــه_منــــاسبتی_مــاه_رمضان_هدیه_به_امام_زمان_عج
🌤#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَ_الْفَــرَج🌤
─═┅═༅𖣔1⃣8⃣𖣔༅══┅─