ابتدا سوال مهم در طب سنتی این است که طبع دانه ریحان چیست⁉️طبع دانه ریحان اول گرم و دوم خشک است. سوال بعدی این است که خواص و موارد مصرف آن در طب سنتی چیست⁉️ 🔸از مهم‌ترین موارد مصرف دانه ریحان در طب سنتی استفاده از آن برای تسکین درد‌ها و التهابات بدن است. به رفع و درمان و کمک می‌کند. 🔸 از دانه ریحان به صورت دم شده برای التیام ورم کلیه و ترشحات زنانه استفاده می‌شود جویدن تخم ریحان به سلامت دهان و سقف دهان و جلوگیری از زدگی آن کمک شایانی می‌کند و مانع از عفونت‌های دهان و دندان می‌شود. 🔸ترکیب دانه‌های ریحان با صمغ عربی برای درمان کاربرد دارد. برای رفع و و مشکلات گوارشی طب سنتی استفاده از ریحان و تخم ریحان را پیشنهاد می‌کنند. 🔸در طب سنتی استفاده از تخم ریحان به زنان و دختران سفارش شده، چون به دلیل داشتن آهن موجب ساختن هموگلوبین می‌شود. در نتیجه مانع بروز در آن‌ها است/منبع: سبک زندگی 📝 📚کانال حکیم خیراندیش (طب سنتی )💠 ‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‌🍏 @Hakim_KheiirAndish 🍒🍃