ابتدا سوال مهم در طب سنتی این است که طبع دانه ریحان چیست⁉️طبع دانه ریحان اول گرم و دوم خشک است.
سوال بعدی این است که خواص
#تخم_ریحان و موارد مصرف آن در طب سنتی چیست⁉️
🔸از مهمترین موارد مصرف دانه ریحان در طب سنتی استفاده از آن برای تسکین دردها و التهابات بدن است. به رفع
#استرس و درمان
#سردرد و
#افسردگی کمک میکند.
🔸 از دانه ریحان به صورت دم شده برای التیام ورم کلیه و ترشحات زنانه استفاده میشود
جویدن تخم ریحان به سلامت دهان و سقف دهان و جلوگیری از
#آفت زدگی آن کمک شایانی میکند و مانع از عفونتهای دهان و دندان میشود.
🔸ترکیب دانههای ریحان با صمغ عربی برای درمان
#اسهال کاربرد دارد. برای رفع
#نفخ و
#یبوست و مشکلات گوارشی طب سنتی استفاده از ریحان و تخم ریحان را پیشنهاد میکنند.
🔸در طب سنتی استفاده از تخم ریحان به زنان و دختران سفارش شده، چون به دلیل داشتن آهن موجب ساختن هموگلوبین میشود. در نتیجه مانع بروز
#کمخونی در آنها است/منبع: سبک زندگی
📝
#نسخه_های_شفابخش
📚کانال حکیم خیراندیش (طب سنتی )💠
🍏
@Hakim_KheiirAndish 🍒🍃