🔶🔹خربزه و طالبی 🔹و مضراتش 🔴 نکاتی بسیار مهم راجع به خربزه و طالبی ۱. خوردن این میوه‌ها صبح ناشتا، با نان، با پنیر و با هر نوع غذای دیگری ممنوع است.(مداومت در مصرف آن موجب بروز بیماریهایی همچون ام‌اس، سستی و کوفتگی_بدن و فلج میگردد). ۲. بهترین زمان_مصرف مابین دو وعده غذایی‌ست. ۳. در افراد سردمزاج یا بعبارتی دارای مزاج سردخشک چاق‌کننده است(با طبیعت گرمی که دارد لاغرکننده‌ی افراد دارای مزاج سردتر هست). ۴. ممکن است در افراد گرم‌مزاج خارش پدید آورد، جهت جلوگیری از بروز خارش از مصلحاتی چون سرکه، آبلیمو، آبغوره یا رب انار استفاده کنید. ۵. اگر حس کردید موجب خارش ته حلق یا پیش زمینه‌ی سرماخوردگی شد حتما آبلیمو را استفاده کنید. ۶. مصرف زیاد آن توسط افراد گرم‌مزاج میتواند موجب بروز بیماری هَیضه یا اسهال و استفراغ همزمان شود. 📝 📚کانال حکیم خیراندیش (طب سنتی )💠 ‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‌🍏 @Hakim_KheiirAndish 🍒🍃