🔴غذاهای تشدید کننده‌ی 👇 🔸 مواد غذایی حاوی قند بالا؛ شامل انواع شیرینی و شکلات و غذاهای حاوی آرد سفید مانند ماکارونی و پاستا 🔸 ادویه جات تند و تیز مانند فلفل و دارچین و زنجبیل 🔸پروتئین داخل شیر 🔸 سرخ کردنی‌ها وغذاهای چرب و غلیظ مانند بادنجان و گوشت گاو و شتر 🔸 فست فود و کنسروها و چیپس و پفک 🔴 غذاهای کاهنده 👇 🔹 سبزیجات تازه 🔹میوه‌ها شامل سیب، گلابی، انار شیرین، بِه 🔹آب سیب، آب هویج 🔹 تمبرهندی، آلوبخارا 🔹 زرشک و آب زرشک خانگی 🔹قیصی و لواشک 🔹 لیمو ترش تازه 📝 📚کانال حکیم خیراندیش (طب سنتی )💠 ‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‌🍏 @Hakim_KheiirAndish 🍒🍃