🔖اندر آداب چای نوشیدن!
چای اگر تازه دم باشد، کافئین درون برگ های خود را به میزان زیادی آزاد می کند. پس یک نشاط آور و مفرح است.
چای اگر طولانی دم بکشد، کافئین آزاد شده آن با تانن هایش ترکیب و اثرات محرکش کم می شود. تانن دارای قدرت قبض است بنابراین این چای برای کسانی که اسهال دارند، بسیار مناسب است.
❌نوشیدن چای بلافاصله بعد از غذا به ویژه اگر غلیظ باشد یا به مقدار زیاد نوشیده شود، باعث می شود تانن آن به آهن موجود در مواد غذایی چسبیده و مانع جذبش شود. پس کسانیکه دچار فقر آهن و کم خونی هستند، مراقب باشند.
✔️توصیه می شود چای را غلیظ و داغ و ترجیحا ناشتا ننوشید.
🧕دکتر مریم تقوی شیرازی ( متخصص طب سنتی ایران)
📝
#نسخه_های_شفابخش
📚کانال حکیم خیراندیش (طب سنتی )💠
🍏
@Hakim_KheiirAndish 🍒🍃