🔖اندر آداب چای نوشیدن! چای اگر تازه دم باشد، کافئین درون برگ های خود را به میزان زیادی آزاد می کند. پس یک نشاط آور و مفرح است. چای اگر طولانی دم بکشد، کافئین آزاد شده آن با تانن هایش ترکیب و اثرات محرکش کم می شود. تانن دارای قدرت قبض است بنابراین این چای برای کسانی که اسهال دارند، بسیار مناسب است. ❌نوشیدن چای بلافاصله بعد از غذا به ویژه اگر غلیظ باشد یا به مقدار زیاد نوشیده شود، باعث می شود تانن آن به آهن موجود در مواد غذایی چسبیده و مانع جذبش شود. پس کسانیکه دچار فقر آهن و کم خونی هستند، مراقب باشند. ✔️توصیه می شود چای را غلیظ و داغ و ترجیحا ناشتا ننوشید. 🧕دکتر مریم تقوی شیرازی ( متخصص طب سنتی ایران) 📝 📚کانال حکیم خیراندیش (طب سنتی )💠 ‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‌🍏 @Hakim_KheiirAndish 🍒🍃