🌸🍃 🍃 🔖 رویکرد طب سنتی ایران در درمان جوشهای پوستی غذا در بدن چندین مرحله هضم می شود و در هر مرحله مواد زائدی از آن باقی می ماند. اگر بدن از دفع این مواد زائد عاجز بماند برای اینکه به اعضا مهمی مثل مغز و قلب آسیب نرساند آن را به اعضای کم اهمیت تر مثل پوست و مفاصل روانه می‌کند. اگر این مواد غلیظ و با طبیعت گرم باشند و به پوست روانه شوند می‌توانند تولید کننده ی جوش باشد. بر این اساس غذاهایی که تولید جوش می کنند باید هم غلیظ و هم گرم باشد مثل گردو، پسته، خرما، موز، سس های تند و گوشت شتر. جهت رفع این ضرر از غذاهای مذکور می توان آنها را با ترشی جات طبیعی مثل آب نارنج، آب انار و آبلیمو میل کرد. همچنین مصرف آنها با ادویه های گرم و لطیف کننده مثل دارچین علی رغم گرمی این ادویه ها به علت رفع غلظت غذاهای مذکور کارساز است. 👤 به قلم دکتر شعرا ( متخصص طب سنتی ایران ) 📝 📚کانال حکیم خیراندیش (طب سنتی )💠 ‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‌🍏 @Hakim_KheiirAndish 🍒🍃