🌍 نگاه به رویای جامعه ایرانی با عینک رویای جامعه آمریکایی
🔶 تا آنجا که من میدانم قصه از آنجا شروع شد که: برنامه ویژه!! رمضان «ماه عسل» به صورت غافلگیرانه مهمانی دعوت کرد که حیرت من رو برانگیخت، خانمی به نام یاسمن (یاسی) اشکی بیمار شبیه به بیمار ایدزی اما متفاوتتر و بدون درمان تاکنون. کلینیکی در امریکا ۱۴۰ نفر با این بیماری را تحت آزمایشات درمانی قرار داده که بعد از چند سال ۱۳۹ نفر میمیرند و فقط خانم اشکی زنده میماند که دکتر میگوید تو معجزه هستی، در یکی از شبها که از درد به خود میپیچد در اوج درد به یاد بیماران ایدزی میافتد که چه دردی را تحمل میکنند، و بعد از آن تصمیم میگیرد که به ایران بیاید و آموزش و آگاهی رسانی در زمینه بیماریهای مقاربتی از جمله بیماریهای ناشی از ویروس اچ.پی.وی را شروع کند [در برنامه ماه عسل سندی بر روند این اتفاقات ارائه نشد و ما فقط به گفتههای بیمار، ماجرا را قبول میکنیم، عجیب اینکه در برنامه ماه عسل همیشه سند ارائه میشود هر چند یک عکس باشد] خانم یاسی اشکی در ایران خیریهای راه میاندازد به اسم انجمن راه، بر طبق اطلاعات سایت انجمن دو پروژه را در پیش گرفتهاند:
▪یک- آگاهی رسانی درباره بیماریهای مقاربتی و ویروس اچ.پی.وی و تولید واکسن آن.
▪دو- آگاهی درباره کودک آزاری و راههای جلوگیری از آن.
🔻در زمینه بیماریهای مقاربتی، خانم نرگس درهالتاج با راهاندازی سایت، کانال و صفحه اینستاگرام، کنترل.اس و به کل پروژه اول را مدیریت میکند و در آن با وضوح هر چه تمامتر درباره بیماریهای مقاربتی و ... اطلاع رسانی میکند و یکی از راهحلها برای جلوگیری را واکسن ویروس اچ.پی.وی میداند، واکسنی که تاکنون به اطلاع من توسط دو شرکت خارجی با میزان تأثیرات متفاوت در پیشگیری ساخته شده است.
[خانم درهالتاج تا آنجا که بررسی کردم در ویدئویی که از ایشان موجود است در برنامه تد.اکس!! پروژه کنترل.اس را ارائه کرده و همچنین توضیحات و گزارشاتی در زمینه پروژه آگاهسازی در ایران و در کل پروژههای انجمن راه ارائه میکند.]
🔻و اینکه پروژه دیگر انجمن راه سایت، کانال و صفحه اینستاگرام «قایم باشک» برای آگاهی رسانی پیرامون کودک آزاری است، در پیامهای این منابع آنچه به چشم میخورد آگاهی در زمینه مواجهه شخصیتها از جمله کودککامها!!، معلمان، والدین و دیگران با مسئله کودک آزاری میباشد، و نکته قابل توجه برای من این بود که همانند دیگر توجیهات علم پزشکی و روانپزشکی مدرن منطبق بر نظریات فروید که میگوید همجنسگرایی یا هموسکشوال ریشه در مسائل ژنی است، نه هم جنسبازی!! بعضی از کودک آزارها را پدوفیل یا کودککام مینامد و رفتار این نوع از افراد را مرتبط با مسائل ژنی میداند، پروژه قایمباشک که توسط انجمن راه و با مدیریت خانم اشکی جلو میرود در عرصه عمومی و به صورت گفتگوی رو در رو در روستاها و مناطق محروم برای آگاهیرسانی پیرامون کودک آزاری و بیماریهای مقاربتی نیز مشغول به فعالیت است.
اینکه خانم یاسی اشکی و خانم نرگس درهالتاج چه اشتراکی در سبک زندگی نسبت به قشر مخاطب صدا و سیما دارند، نمیدانم، شاید با سر زدن به صفحه اینستاگرام و ... بتوان این سبک زندگی را ملموس درک کرد.
[در صفحه اینستاگرام از آقای درهالتاج بابت در اختیار قرار دادن محلی برای دفتر انجمن راه تشکر شده که احتمال داده میشود با خانم نرگس درهالتاج نسبتی داشته باشد]
⁉ سئوالات زیادی ذهنم را درباره طرح کلی اقدامات انجمن راه و خانم اشکی و درهالتاجها درگیر میکند.
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡
@HalalZadeha