26.49M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
❌️باقلوای تابه ای وفوری که توی نیم ساعت و بدون فر وهمزن درست میشه❌️ توصیه میکنم حتما درستش کنید هم برای عید مناسبه هم سفره ی افطاری🫠🫠 تخم مرغ ۱ عدد ماست ۲ ق غ پودر قند ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ روغن مایع ۵ ق غ روغن جامد ۳ ق غ یا کره ۱۰۰ گرم آرد ۲ لیوان زرده تخم مرغ وکمی زعفرون دم شده برای رومال مواد شربت باقلوا شکر نصف لیوان آب نصف لیوان گلاب ۲ ق غ زعفرون دم شده ۲ ق م مواد میانی پودر گردو ۲/۳ لیوان پودر قند ۱ ق غ دارچین وهل هر کدام ۱ ق چ گلاب ۲ تا ۳ ق غ ✅️اول شربت باقلوا رو آماده کنید همرو مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا شکر حل شد کافیه بعد بزارید خنک بشه. ✅️تخم مرغ وانیل وپودر قند وماست وبکینگ وروغن جامدو مایع رو با قاشق مخلوط میکنیم. ✅️آرد رو در دو مرحله با الک به مواد اضافه میکتیم تا خمیر نرمی به دست بیاد که به دست نچسبه. ✅️تمیز رو دوقسمت کنید یک قسمت رو داخل تابه پهن کنید ومواد میانی بریزید وقسمت دوم رو اول باز کنید وبعد روی قسمت اول بزارید ومرتب کنید ولبه ها رو فشرده کنید. ✅️رومال زرده وزعفرون بزنید ودمکنی بزارید وروی شعله پخش کن که گرم شده به مدت نیم ساعت بزارید تا بپزه. نکته ❌️✅️برای مواد میانی به جای گردو پودر نارگیل یا پودر بيسکوئيت ویا مخلوط از هر کدوم میتونید استفاده کنید.❌️ ✅️بعد که پخت شربت خنک رو روش بریزید وبرشهارو عمیقکنید تا شربت به خوردش بره. @amozesh_ashpazii