.
🍁🍂فصل پاییز مزاج سرد و خشک دارد پس طبیعی به نظر می رسد که غذایی که انتخاب می کنیم مزاجی گرم و تر داشته باشد و تا می توانیم از سردی ها و خشکی ها پرهیز داشته باشیم.
.
یکی از گرم و تر های عالی گوشت است؛
🐑گوشت بره (بره نر جوان) بهترین گرم و تر در میان گوشت هاست.
🍗گوشت بوقلمون شبیه به بره است و گرمی و تری با خود دارد.
🐔 گوشت مرغ خانگی هم مفید است و در گرمی و تری ملایم است.
.
غلات و حبوبات گرم وتر
⭐️گندم مزاجی گرم و تر دارد و خونساز بسیار خوبی است.
⭐️ماش مزاج سرد خیلی ملایمی دارد اما مایل به تری هست و در پاییز خوراکی مناسبی است.
⭐️طب سنتی ما روی نخود نظر بسیار مثبتی دارد. گرمی ملایم دارد، قوای غریزی را افزایش می دهد، انرژی خاصی به بدن می دهد و اجزا و اعضای بدن را تقویت می کند. مخصوصاً اینکه مزاجی گرم و تر دارد یعنی در فصل پاییز بیش از بقیه فصول به درد ما می خورد.
.
روغن ها:
⭐️روغن حیوانی در پاییز خیلی توصیه می شود.
دارای مزاج گرم و تر و مقوی بدن و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.روغن حیوانی که به روغن کرمانشاهی معروف است از تریاقیات در طب ایرانی است یعنی در بدن (سم زدا) محسوب می شود.
.
⭐️در فصل پاییز، در کنار روغن حیوانی ما روغن زیتون را هم توصیه می کنیم و همچنین خوردن خود زیتون را. زیتون مزاجی گرم و تر دارد خصوصاً اگر خیلی شور نشده باشد.
.
برای مطالعه متن کامل این مقاله و یادگیری نکات سلامتی در فصل پاییز به
سایت طب سنتی دکتر پورحسینی مراجعه فرمایید.
.
.
.