هدایت شده از DoctorPourhoseini
. 🍁🍂فصل پاییز مزاج سرد و خشک دارد پس طبیعی به نظر می رسد که غذایی که انتخاب می کنیم مزاجی گرم و تر داشته باشد و تا می توانیم از سردی ها و خشکی ها پرهیز داشته باشیم. . یکی از گرم و تر های عالی گوشت است؛ 🐑گوشت بره (بره نر جوان) بهترین گرم و تر در میان گوشت هاست. 🍗گوشت بوقلمون شبیه به بره است و گرمی و تری با خود دارد. 🐔 گوشت مرغ خانگی هم مفید است و در گرمی و تری ملایم است. . غلات و حبوبات گرم وتر ⭐️گندم مزاجی گرم و تر دارد و خونساز بسیار خوبی است. ⭐️ماش مزاج سرد خیلی ملایمی دارد اما مایل به تری هست و در پاییز خوراکی مناسبی است. ⭐️طب سنتی ما روی نخود نظر بسیار مثبتی دارد. گرمی ملایم دارد، قوای غریزی را افزایش می دهد، انرژی خاصی به بدن می دهد و اجزا و اعضای بدن را تقویت می کند. مخصوصاً اینکه مزاجی گرم و تر دارد یعنی در فصل پاییز بیش از بقیه فصول به درد ما می خورد. . روغن ها: ⭐️روغن حیوانی در پاییز خیلی توصیه می شود. دارای مزاج گرم و تر و مقوی بدن و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.روغن حیوانی که به روغن کرمانشاهی معروف است از تریاقیات در طب ایرانی است یعنی در بدن (سم زدا) محسوب می شود. . ⭐️در فصل پاییز، در کنار روغن حیوانی ما روغن زیتون را هم توصیه می کنیم و همچنین خوردن خود زیتون را. زیتون مزاجی گرم و تر دارد خصوصاً اگر خیلی شور نشده باشد. . برای مطالعه متن کامل این مقاله و یادگیری نکات سلامتی در فصل پاییز به سایت طب سنتی دکتر پورحسینی مراجعه فرمایید. . . .