✅ مرغ اناری😋 مرغا رو یکم نمک و زعفرون زدم تو تابه با حرارت کم با یکم کره سرخ کردمو برداشتم. تو همون تابه دوتا پیاز متوسط رو خلالی و نازک خرد کردم گذاشتم کاملا طلایی شه یکم نمک و زرد چوبه و فلفل و یک ق غ رب گوجه زدم و تفت دادم. بعد یک و نیم لیوان‌انار قرمز دون شده رو بهش اضافه کردم انارم ملس بود. و بعد مرغ ها رو روی انارها چیدم و نصف لیوان آب ریختم و درب تابه رو گذاشتم و حرارت رو کم کردم تا دو ساعت. اواخر کار یکم از مزش تست کردم اگه نمک یا فلفل کم داشت بهش اضافه کردم و دو ق غ رب انار ریختم اگه دیدید خیلی ترشه رب انار نزنید لازم نیست. اما در کل رب انار مزشو بهتر میکنه . بعد از دو دقیقه خاموش کردم و در ظرف مورد نظر ریختم و تمامممم. اگه زعفرون در دسترس ندارید با یکم زرد چوبه مرغ ها رو سرخ کنید . #مرغ_اناری ❤️ @Hamsar ❤️