املت موشولینا مواد لازم نمک به میزان لازم🧂 روغن مایع ذرت گوجه چهار عدد🍅 تخم مرغ سه عدد🥚 قارچ پنج عدد🍄 فلفل دلمه ای نصف یه دونه🫑 سس کچاپ پودر فلفل به میزان لازم زرد چوبه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم 🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳 ابتدا گوجه 🍅را داخل تابه ریز کرده، می گذاریم تا آب گوجه کشیده شود، سپس روغن ذرت اضافه می کنیم و بعد فلفل دلمه ای 🫑ریز شده را به آن اضافه نموده تفت میدهیم و سپس قارچ های🍄 خرد شده و سرخ شده را به آن اضافه می نماییم و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق غذاخوری سس کچاپ را درون مایع املت ریخته و تخم مرغ🥚🥚 را به آن اضافه و هم میزنیم، در آخر روی املت را از پنیر پیتزا پر میکنیم و در تابه را میذاریم و زیر تابه را کم میکنیم. بعد از پنج دقیقه آمادست. 💌@hamsardarei