#هیئت_تراز_انقلاب_اسلامی
#فانوس_شماره1 قسمت چهارم
#ضرورت_جریان_سازی_و_گفتمان_سازی
جریان سازی برای دعای ندبه
یک نمونه دیگر از جریانسازی، موضوع ذکر آقا امام زمان (عج) است. وقتی هیأت رزمندگان دعای ندبه را میخواست شروع کند، مهدیه تهران هم که اصلاً بنایش برای دعای ندبه بود، هنوز دعای ندبه نداشت؛ یعنی بعد از دوران دفاع مقدس دیگر این جور محافل بی رونق شده بود. بعد آن جا میخواست شروع بکند. در یک جلسهای که ما بودیم، گفتیم آقا این کار فقط به مهدیه تهران واگذار نشود و یک گروه دیگر هم بیاید مشارکت کند؛ هیأت رزمندگان اسلام گفت من این برنامه را برقرار میکنم. بعد به تلویزیون گفته شد آقا شما هم بیا پخش مستقیم، گفت حالا چرا پخش مستقیم؟ ما میگیریم، پخش میکنیم. گفتیم نه؛ پخش مستقیم جریان سازیاش بیشتر است. بعد آمدیم این ور، آن ور، تا آخر سر هیأت امنای هیأت رزمندگان خدمت مقام معظم رهبری رسیدند. ایشان بنا نداشت صحبت کند؛ بنا بود یک سلام و علیکی بشود و نمازی صورت بگیرد. یکی از دوستان خدمت ایشان عرضه داشت که اگر شما در ارتباط با کار هیأت رزمندگان، توصیه ای بفرمایید، ما در کل کشور هیأت رزمندگان راه میاندازیم و کلمة شما را محور جریانسازی میکنیم؛ برنامه اش را داریم، فقط میخواهیم یک اتکایی باشد به کلام شریفی از جانب شما تا بچه حزباللهی ها پای کار بیایند. ایشان قبول کردند و حدود سی، سی و پنج دقیقه، در حال ایستاده- با این که برای وضعیت جسمی ایشان هم مناسب نبود- صحبت مفصلی کردند. بعد در آنجا چند تا جمله فرمودند که یکی از جملاتش این بود: هیأت رزمندگان باید نمونه باشد. شاید در هفتاد درصد شهرستانهای کشور بعد از کلام ایشان، و آن تلویزیونی که پخش میکرد دعای ندبه هیأت رزمندگان را، هیأت رزمندگان راه افتاد. بنده به دوستان عرض میکردم که رها نکنید و این جریان باید گسترش پیدا کند.
عزاداری سیدالشهدا، بزرگترین جریان
جریان عاشورا و جریان عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) یک جریان عظیم است؛ این جریان، شاید بزرگترین جریانی باشد که در طول سالها در بستر فرهنگ و رفتار و سنن مردم در جامعه شیعی وجود داشته و دارد و مرتب هم عظمت پیدا میکند، ما باید قدر این جریان را بدانیم؛ یعنی این که درست منعکسش کنیم، ارتباطهایش را بیان کنیم، حتی برای مسیحیها و ارامنه ای که برای امام حسین عزاداری میکنند،برنامة ویژه داشته باشیم. مثلاً در محرم، یک روز را یا یک برنامه را در صدا و سیما به آنها اختصاص دهیم؛ ما میتوانیم یک بسته را تعریف کنیم و به صورت مستمر به جریان عاشورا و جریان عزاداری بپردازیم. یا مثلاً به مستندسازهای خودمان بگوییم اساتید دانشگاه کجا عزاداری میکنند؛ ما همیشه باید در صدا و سیما در دهه محرم یک محصول داشته باشیم که از عزاداری اساتید دانشگاه حرف بزند؛ و همین جور شروع کنیم به بخش های مختلف بپردازیم.
جریان روایتگری در حوزه علمیه
خدا رحمت کند شهید ضابط را که موفق شد جریان روایتگری را در حوزه علمیه و در کشور رونق بدهد
و راه بیندازد؛ بعضی جاها راه بیندازد، بعضی جاها رونق بدهد که امتیازش دست طلبه ها آمد. خود ایشان ارتکازا" این کار را میکرد. این که مطالعه کرده بود درباره مدیریت جریانسازی که چه جوری باید این کار را انجام بدهد، نمیدانم، اما بالاخره نفس پاک ایشان و آن سوز دلی که داشت، موجب شد جریانی به نام جریان روایتگری در کشور راه بیفتد. خب حالا برای جریان راه انداختن چه قدر باید خون دل خورد؟ ایشان هزینه میکرد از پول جیبش و هفتگی برنامهای داشت. زیرزمین خانه خودش را گونی زده بود به در و دیوار. آقا چرا گونی میزنی؟ به دوستانت بگو بروند حرکتی انجام بدهند. نه، عناصر مختلف را باید به استخدام درآورد؛ عناصر بصری، عناصر سمعی، عناصر تاریخی، عناصر علمی، که ما هم الحمدلله این مسائل را داریم.
ادامه دارد...
👥 کانال هیئت انصارالمحسن(ع) در برنامه پیامرسان گپ👇
http://gap.im/ansarolmohsen
👥 کانال هیئت انصارالمحسن(ع) در آی گپ👇
http://iGap.net/ansarolmohsen
👥 کانال هیئت انصارالمحسن(ع) در ایتا👇
https://eitaa.com/ansarolmohsen
👥 کانال هیئت انصارالمحسن(ع) در برنامه پیامرسان بله 👇
ble.im/join/MjJmNWQ1Nm
👥 کانال هیئت انصارالمحسن(ع) در برنامه پیامرسان سروش👇
http://sapp.ir/hansarolmohsen
#انتشار_دهید...