نیمرو🍳 👈شما به یک بسته ژله پرتقال یا موز برای زرده تخم مرغ و یک بسته ژله آلوورا برای سفیده نیاز دارین😊 👈 جا تخم مرغی یخچال رو با روغن چرب کنید، ژله پرتقالی یا موزی رو با یکی دو قاشق شیر مخلوط کنید تا از حالت شفافی دربیاد. توی جا تخم مرغی ها بریزید. 👈 تا زرده ها آماده میشه، یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید، بن ماری کنید، تا کاملا ذرات حل بشن، وقتی خنک شد، یک لیوان شیر بهش اضافه کنید. ⚠️ نکته بسیار مهم در اضافه کردن شیر به ژله اینه که حتما ژله خنک بشه بعد شیر رو اضافه کنید. اگر ژله داغ باشه، بریده بریده، میشه. 👈 کف ظرف مورد نظرتون رو چرب کنید. زرده هارو در بیارین و کف قالب بچینید. به اندازه ای که فقط یک لایه نازک سطح قالب رو بپوشونه، ژله آلوورا رو بریزد و بذارید یخچال، این کار باعث میشه زرده ها شناور نشن، 👈 بعد از نیم ساعت از یخچال بیرون بیارین و مابقی ژله ارو تا جایی که نصف زرده ها رو بگیره بریزید. 👈برای سرو هم با چاقو به حالت نامنظم برش بدین که شبیه نیمرو بشه. با کفگیر بذارین تو ظرف سرو😋 👈 ارسال عکس غذا: 🆔 @ms_yar71 💞 دورهمی حــواے آدمی ها 🌱💕 ❤️ @havayeadam 💚