🏴 به مناسبت رحلت حضرت ام البنین سلام الله علیها، روز تکریم مادران و همسران شهدا
🔰 به من مادر نگویید…
✅ رمز جاودانگی
🔹 یکی از مهم ترین ویژگی های حضرت فاطمه ام البنین سلامالله.علیها که ایشان را جاودانه کرد، ادب والای ایشان بود. چیزی که به فرزند برومندشان حضرت قمربنی هاشم (علیهالسلام) هم به ارث رسیده بود.
🔹 ایشان زمانی که با حضرت علی علیهالسلام ازدواج کردند، روز اول که به خانه تشریف آوردند، حسنین علیهماالسلام بیمار بودند. از همان ابتدا، پرستاری آن ها را کردند. صدا زدند مادر جان شما این کار را انجام ندهید.
🔹 ایشان عرض کردند: به من مادر نگویید من کنیز شما هستم و آمدهام کنیزی شما را انجام دهم.
🔹 بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک با علی علیهالسلام، به امیرالمؤمنین پیشنهاد کرد که به جای «فاطمه»، که اسم قبلی و اصلی وی بوده، او را ام البنین صدا زند تا فرزندان حضرت زهرا علیهاالسلام از ذکر نام اصلی او توسط پدرشان، به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا علیهاالسلام نیفتند و در نتیجه، خاطرات گذشته، در ذهن آن ها تداعی نگردد و رنج بی مادری آن ها را آزار ندهد.
❇️ این ها همه ادب این بانو هست.
🔹 حضرت ام البنین، بَشیر را که فرستاده امام سجاد علیهالسلام بود و به مدینه آمده بود تا مردم را از ماجرای کربلا و بازگشت کاروان امام حسین علیهالسلام با خبر سازد، دید.
❓ به او فرمود: ای بشیر! از امام حسین علیهالسلام چه خبر داری؟
🔸 بشیر گفت: خدا به تو صبر دهد که عباس تو کشته گردید.
❗️ ام البنین فرمود: از حسین علیهالسلام مرا خبر ده!
🔸 بشیر خبر شهادت بقیه فرزندان او را هم اعلام کرد، ولی ام البنین پیوسته از امام حسین علیهالسلام خبر می گرفت و می گفت: فرزندان من و آن چه در زیر آسمان است، فدای حسینم باد. چون بشیر خبر شهادت امام حسین علیهالسلام را به آن حضرت داد، صیحه ای کشید و گفت:
🍂 ای بشیر! رگ قلبم را پاره کردی و سپس صدا به ناله و شیون بلند کرد.
✅ این نشان از ادب یک انسان است. این ادب، فاطمه ام البنین را جاودانه کرد.
🔹 ما هم اگر در برابر بزرگان دین این ادب را داشته باشیم جاودانه خواهیم شد.