" آخه کاری از دستمان برنمی آید "
آنچه که مسلّم هست ، گردانندگان این نمایش؛
انجمن حجتیه ای نیستند ،
انجمن حجتیه ی ضعیف شده هستند .
از نظر امام خمینی ره ، انجمن حجتیه سه خصوصیت بارز داشتند؛
۱- مقابله با فلسفه و عرفان
۲- مقابله با وحدت شیعه و سنی
۳- مقابله با حکومت اسلامی.
این جریان فکری، که ادامه ، یا بهتر بگم ؛ تضعیف شده ی تفکر انجمن حجتیه را دارند، ۲ خصوصیت اول انجمن حجتیه را دارا هستند، ولی چون مورد سوم را ندارند ، نظام به حذف فیزیکی شان اقدام نکرده ، و عرصه را برای تقابل فکری و علمی باز گذاشته ، تا جواب آنها از راه نرم افزاری داده شود ، و از اذهان جامعه حذف شوند.
فریادها و فغان های امام خمینی ره در وصیت نامه ی سیاسی الهی شون از دست این گروه افراطی هنوز به گوش می رسد، که می فرمایند:
✅ "خون دلی که پدر پیرتان از این دسته ی متحجر خورده است، هرگز از فشارها و سختیهای دیگران نخورده است".
✅ اما امروز : " پرونده ی تفکر این گروه همچنان باز است و شیوه مقدس مآبی و دین فروشی عوض شده است."
اما حضرت امام ره ، از مهمترین خصوصیت این گروه به "جدایی دین از سیاست و غرق شدن فقاهت آنها در احکام فردی و عبادی" ، اشاره می کنند .
با مبنا و شعار گمراه کننده ی " باطل بودن حکومت قبل از ظهور امام زمان عج"، مبارزه ی با شاه را حرام می دانستند ولی بعد ، پشتیبان کسانی شدند که تا براندازی نظام و کودتا جلو رفته بودند.
امروز هم ، با شیوه ای جدید، در عمل؛
به سیاست، به معنای "شرکت در انتخابات و راهپیمایی ها و حمایت از نظام اسلامی یا مبارزه ی با آمریکا و حتی داعش، ورود نمی کنند و سکوت می کنند ، ولی هرجا خلاف شرعی یا اشکالی، مشاهده می کنند فریاد "وا اسلاما" سر می دهند و به تخریب نظام می پردازند.
هنوز گوشهایمان به شبهه ی "ناصبی بودن فلسطینی ها" یا "دشمن اصلی بودن اهل سنت و کافر حربی بودن آنها" ، آشناست.
امام خامنه ای عزیزمان هم ، سلسله سخنرانی هایشان در رابطه با طرح کلی اندیشه ی اسلام را با یکی از شاخصه های مهم اسلام ناب شروع کردند ، که همان : مسئول بودن همه ی انسانهاست. بله ، همه مسئولیم و نسبت به دین و همدیگر وظیفه داریم.
اما آنچه راجع به نمایش حائز اهمیّت است، اینستکه؛
معلوم است که این گروه، انجمن حجتیه نیستند ولی آنچه باعث شده بعضی انقلابیون آنها را انجمنی بدانند ، خصوصیت مشترک آنها با انجمن حجتیه است؛ خصوصیتی که این جمله ی کلیدی و مهم امام خمینی ره ، که از اساسی ترین اصول اسلام ناب است را هدف قرار داده ، که : "همه مأمور به وظیفه ایم " .
متاسفانه در انتهای این نمایش که بنده دومرتبه به دقت تماشا کرده ام، فکر می کنید انسان چه نتیجه ای می گیرد؟ در مقابل این ظلم بزرگی که به امیرالمؤمنین و حضرت زهرا سلام الله علیها وارد شده، ما چه باید بکنیم؟
بله ، جواب این سؤال را در آخرین قسمت مراسم می توانیم بدست بیاوریم ، و آن کاری نیست مگر همان که راوی داستان به طرز ماهرانه ای بیان می کند ، که باید "دعا کنیم". دیگر اثری راجع به وظیفه ی ما نسبت به انقلاب ، شهدا و نایب اماممان و مسائل روز جامعه دیده نمی شود،
فقط و فقط "دعا" .
چه نتیجه ی جالبی ! ...چقدر در ذهن ما آشناست ! ...
خب آخه کاری از دست ما بر نمی آید...
هنوز این سخن پیر خمین را به یاد داریم که:
از خصوصیات متحجّرین ؛ باقی ماندن در گذشته ها و عدم توجه به عنصر زمان و مکان و وظیفه ی امروزمون است.
بله، ما نمی توانیم از یک جریان فکری که کاری با این وسعت و با این تبلیغات انجام می دهد، انتظار داشته باشیم که تفکراتشان را ولو بطور ضمنی به مخاطب القا نکنند.
خودمان و دانش آموزان باید در مورد این سوال که « با این بلاهایی که در طول تاریخ بر سر شیعه آمده، امروز، وظیفه ی ما چیست؟» با دقت بیشتری تامل کنیم.
ان شاالله خداوند متعال همه ی ما را در انتقال این تفکر انقلابی یاری دهد ، و توفیق انجام این وظیفه ی خطیر را به بهترین نحو به ما عنایت فرماید.
ان شاالله
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍احسان قاسمی
🆔
@hbronsi