3#روش برای تهیه #موم خانگی برای #اپیلاسیون 🍎روش اول 🍎 یک فنجان شکر را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم بگذارید تا کاراملی شود و بعد یک فنجان عسل و نصف فنجان آب لیموترش را به آن اضافه کنید. اگر مواد شما خیلی سفت شده کمی آب (یک قاشق سوپ خوری) به آن اضافه کنید تا حالت مومی پیدا کند، مخلوط را می توانید در یک شیشه دردار نگهداری کنید. 🍏روش دوم 🍏 سه فنجان عسل را با دو فنجان آب و نصف فنجان آبلیمو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید فراموش نکنید برای تهیه این موم می توانید از شکر یا عسل تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل خوردن استفاده کنید تا جوش آید و بعد از آن به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بگذارید و هر چند دقیقه مخلوط را هم بزنید. وقتی مخلوط تیره شده، موم آماده است. 🍎روش سوم 🍎 دو فنجان شکر را با یک چهارم فنجان آب و یک چهارم فنجان آبلیمو روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه جوش آمد نیم ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا تیره شود. در این روش موم بعد از سرد شدن سفت می شود. ┄┅┄┅✶●✶┄┅┄┄ 🎀 @banouvaneh 🎀