🔰تحلیل
🔻راهبرد رهبری متفاوت است با شما
۱.از ابتدا دو راهبرد وجود داشت بین انقلابیون در ماجراهای اخیر. یکی معتقده الان این صدای ناله مردمه که درآمده. اعتراض دارن پس باید گوش بود، باید مهربان بود، باید سخنانشان را شنید، باید کنار معترضین رفت و سخنان آنها را شنید. پیام رهبری درباره شهدای شاهچراغ و سخنان قبلی او صراحتا این فهم رو نفی میکنه. راهبرد او متفاوت است. ایشان صراحت دارد که در داخل با یک عده «خائن»، «جاهل»، «غافل» طرفیم که در پی بی توجهی و بی احترامی به جان و اعتقادات مردمند. این یعنی راهبردتان سخن گفتن، روشنگری، بیدار کردن، تنبیه کردن و امثالهم باشد. با یک موجود بی ربط به مردم طرفیم نه برآمده از مردم.
۲.یک رویکرد از اول این بود که این اعتراضات ناشی از ضعف ایران و شکستهای پی در پی آن است و حالا باید به این اعتراضات از این زاویه نگاه کرد. این جریان در دولت هم موثر است چون بخشی از بدنه مشاورین مسؤولین تحت تاثیر اندیشههای عدالتخواهانه این تفکرند، اندیشهای که مدتها است جزء مناشئ اصلی دشواریهای اخیر شده. در مقابل رهبری وقایع اخیر را ناشی از عصبانیت دشمن و ایادی داخلیشان از پیشرفت کشور میدانند. آمدن یک دولت کاری و امیدافزا و تابآوری مردم مقابل تحریمها همراه با شکستهای پیدرپی دشمن در صحنه قدرتنمایی عینی. این را در سخنرانیشان با نیروهای انتظامی به روشنی بیان کردند. اگر فهم اول درست باشد وقت کوتاه آمدن، گوش دادن، همراهی کردن است چون اینها نماد مردمند اگر دومی باشد وقت ایستادن ، موضع گرفتن کوتاه نیامدن است.
۳.انتظار برخی این است که دستگاههای امنیتی و قوه قضاییه ماجرا را حلوفصل کند. اما رهبری به روشنی یک
#ید_واحده را طلب کردند. هر کس هر کاری میتواند انجام دهد. درگیری در ساحت
#مبارزه_فکری و
#فرهنگی هم لازم است. این یعنی بیایید اقدام کنید. ماجرای
#سکوتهای دستگاه روحانیت و انقلابیون ناشی از نوعی حیرت و دستپاچگی یا گیجی است که باید زود از این دردها یا هر درد از این قبیل خلاص شوند. هر کس صحنه کشور را رو به پیشرفت و رشد فهم میکرده الان میتواند با گارد رهبری بیاید و هر کس با مرض فرهنگ عدالتخواهی خودحقیر مسائل را تحلیل میکرده الان نسخه هایش جاده صاف کن طرف مقابل است. ماجرای عکس میدان ولیعصر عج یک نمونه و البته نماد است. آدمهای خوب با تحلیل غلط و بیماری که عرض کردم چنان ایدهای دادند.
۴.قصه داعش و جنگ مذهبی و مولوی زاهدان و چه و چه هم اصل نیست آنطور که برخی به آنجا ربط میدهند. قصه خشونت داعشی و دشمن خارجی و امثالهم هم صرفا مطرح نیست ریشه را در یک فرهنگ و آدمهایی با ابعاد خیانت و جهل و غفلت باید فهمید. فرهنگ مسموم خودتحقیری و احساس شکست که چندین سال است رهبری با آن درافتاده. گفتگوی او با نخبگان را در همین پازل ببینید. توجه به رشد و جهش کشور در اوج فشارها.
صحنه را درست بفهمید تا از کنار سخنان روشن رهبری عبور نکنید و معنای صراحت او در عدم انفعال نسبت به این جریان معترض را درک کنید. کسانی که درگیر ماجرای اغتشاشات هستند یک دست نیستند دو تحلیل روشن وجود دارد و دو جریان متفاوت. یکی ریشه را فضای مجازی میبیند و عدهای غافل و جاهل و خائن دیگری ریشه را شکست و عقبگرد و ضعف کشور میداند و ناامیدی و خودتحقیری و طبیعتا این ماجراها را نیز نماد آن شکست جمهوری اسلامی میفهمد. ولو تا حدودی.
تا از آن سم خلاص نشویم نیروی انقلابیون و مسوولین، درست پای کار نخواهد آمد.
✏️ نویسنده:
#علی_مهدیان
|
#تحلیل
💠 پایگاه جامع محتوایی هیأت
✅
@heyat_co
🌐
www.heyat.co