عبدی، ترامپ، زلنسکی و چند نفر دیگر! - ۲
🔹اما احتمال بدهیم واقعا 16 میلیون نفر کامنت گذاشته اند؟ آقای عبدی خبره در نظرسنجی و نظرسازی (!)، از کجا اطمینان پیدا کرد همه کامنت گذاران داخل ایران هستد و نه خارج کشور؟ و همه قطعا هویت ایرانی دارند؟
🔹غیر از این است که در آشوب افکنی اخیر در عراق معلوم شد 79 درصد توییت زن هایی که خود را عراقی و و سط میدان اعتراض جا می زدند، غیر عراقی و از منشا سعودی بودند؟ (اگر عبری نباشند، چنان که سال 88 فعال بودند).
🔹اصلا فرض بگیریم همه کامنت ها از داخل ایران بودند؟ ثم ماذا؟ مگر 23/5 میلیون نفر، دوسال قبل به واسطه تهییج همین فضای مجازی، به یک نفر رای ندادند و مگر به تصریح علی صوفی (عضو شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان)، محبوبیت همان فرد، به زیر ده درصد سقوط نکرده است؟!
🔹مگر به واسطه استخدام فضای مجازی، دو سال قبل در آمریکا، اکثریت مردم به فردی با مختصات ترامپ رای ندادند؟ یا در اوکراین، ولادیمیر زلنسکی کمدین تلویزیونی، به ریاست جمهوری انتخاب نشد؟
http://fi9.ir/yoroqf
🔹بعد از انتخاب ترامپ با پوپولیسم مجازی، مجله نیوزویک در گزارش تیتر یک خود پرسید " چگونه داده ها و اطلاعات عظیم، دموکراسی و انتخابات را به فساد می کشاند؟" و پاسخ داد
#مغز_شویی (BRAIN WASHED) . و همان ایام، مجله اکونومیست تیتر زد: "شبکههای اجتماعی، تهدیدی برای دموکراسی".
🔹آیا نظام آموزشی آمریکا یا اوکراین هم ایدئولوژیک بود که به چنان فریب ها و انتخاب هایی منتهی شد؟
🔹امثال عبدی و زیباکلام می خواهند نان پررویی را بخورند و به جای عذرخواهی از لقمه مسمومی که سر سفره مردم گذاشته اند، همچنان ژست مطالبه و پرسشگری بگیرند.
🔹نه بزرگوار! گریبان شما گیر است. هم برای آدرس گمراه کننده در برخی انتخابات و هم برای پرونده جعل نظرسنجی در دو دهه قبل. شما نگران سقوط واقعی اعتبار اجتماعی خود به اعتبار کثرت فریب و دروغ هایی است که با مردم کرده و گفته اید. تتلو این وسط بهانه است.
#محمد_ایمانی
🏴🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi