تکرار جنایت منافقین
▪️ورود مسلحانه اغتشاشگران برای انتقام از مردم
▪️تکلیف نهادهای امنیتی و انتظامی چیست؟
🔹۳۰ خرداد ۱۳۶۰ مرز بین دو سوی تاریخ در تقویم انقلاب است؛ روزی که گروهک منافقین با ورود علنی و آشکار به فاز مسلحانه و راهاندازی میلیشیای سازمان مجاهدین خلق در کف خیابانها، با نیروهای کمیته و سپاه و شهربانی درگیر شدند.
🔹صور آن روز سازمانیها این بود که بعد از ایجاد اغتشاش و آشوب، مردم به یاری آنها خواهند آمد و کار نظام یکسره خواهد شد.
بعد از نتیجه نگرفتن از طرح ایجاد اغتشاش و ترور رئوس کشور به فکر انتقام از مردم افتادند و اصطلاحا طرح قطع سرانگشتان نظام را مطرح کردند.
🔹آنها هرکس کوچکترین وابستگی به انقلاب اسلامی داشت را هدف تیرباران و یا پرتاب نارنجک قرار میدادند.
🔹این طرح تروریستی حتی شامل اعضای خانواده نظامیها و یا افرادی که در یک مغازه یا مسجد حضور داشتند، میشد و ۱۲ هزار شهید از میان ۱۷ هزار شهید ترور در کشور، ماحصل این برنامه منافقین بود.
🔹اتفاقی دو هفته گذشته در کرج شاهد آن بودیم و شب گذشته در حمله تروریستی در ایذه و اصفهان به اوج خود رسید و مردم هدف شلیک گلوله قرار گرفتند، ورود دشمنان به فاز تروریستی و مسلحانه است.
🔹بعد از نتیجه نگرفتن از اغتشاشات و همچنین عدم همراهی مردم در فراخوان گسترده برای اعتصاب دشمن انتقام را متمرکز بر مردم کرده است.
🔹اصطلاحاتی همچون کانونهای شورشی که منافقین از آن سخن میگفتند امروز بیش از پیش در کشور نمایان شده است و یا کمیته جوانان محلات که از روزهای ابتدایی اغتشاشات فراخوان میداد و تحریک میکرد برای آشنایان به تاریخچه گروههای تروریستی یک نامگذاری انحرافی برای عدم نمایش ماهیت آشوبگران و تروریستهاست.
🔹در این شرایط که آتش این اغتشاشات در حال افتادن به دامان مردم کوچه و بازار است وظیفه همه دستگاههای انتظامی و امنیتی این است که با اعلام پایان مماشات و به صحنه آمدن همهجانبه از دامنهدار شدن فعالیتهای تروریستی گروهکهای معاند و تجزیهطلب جلوگیری کنند.
tn.ai/2805669
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi