🔺
تورم سفره ایرانیان در بهار: گوشت با فاصله پیشتاز است
🔸در خرداد ماه سال ۱۴۰۳ شاخص قیمت مصرف کننده خانوارهای کشور به ۲۴۹.۷ رسیده است که نسبت به اسفندماه سال قبل، ۸.۴ درصد افزایش یافته است. بررسی تغییرات قیمت اقلام اساسی در بهار نشان میدهد قیمت مرغ با کاهش همراه بوده این در حالیست که قیمت گوشت گوسفند با افزایش ۱۶ درصدی مواجه شده است. قیمت روغن مایع هم تقریبا ثابت مانده، همچنین چای خارجی و برنج هم پس از گوشت گوسفند بیشترین افزایش را داشته اند
🔸میانگین قیمت یک کیلو گوشت گوسفندی در پایان سال گذشته ۵۶۰ هزار تومان بوده، این رقم در پایان ۳ ماهه سال جاری به ۶۵۳ هزار تومان رسیده است. به عبارت دیگر گوشت گوسفندی به طور متوسط در بهار امسال ۱۶.۳ درصد افزایش قیمت داشت.
🔸متوسط قیمت چای خارجی در پایان سال قبل ۲۳۰ هزار تومان بوده است و با افزایش ۱۰ درصدی به قیمت ۲۵۶ هزار تومان رسیده و پس از گوشت گوسفند با تورم ۱۶ درصدی دومین رتبه تورم در سه ماهه اول سال را به خود اختصاص داده است./اکوایران
🟢کانالهای حقوق کشوری لشکری👇
@hoghogh_20
@fieshhoghoghi