✍طرزتهیه: سفیده ها رو وزن میکنیم. دو برابر وزن سفیده ها پودر شکر لازمه. سفیده و شکر رو با یه قاشق مربا خوری آبلیمو و نوک کارد وانیل میزنیم تا مثل خامه فرم گرفته بشه فر رو روشن میکنیم میذاریم رو 150 درجه سانتیگراد کف سینی کاغذ مومی میندازیم. مواد رو تو قیف میریزیم و کوچیک کوچیک با یه کم فاصله میذاریم رو کاغذ و روشون پودر پسته میپاشیم. سینی رو میذاریم تو فر 15 دقیقه بعد یکی از پفک ها رو با انگشت آروم حرکت میدیم. اگه از کاغذ جدا شده بود آماده ست. ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦