منبع پیج @cake_maroof @cake_maroof دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه امروز اومدم با آموزش شطرنجی مکزیکی این شیرینی سه تا رسپی داره کامل بخونید براتون نوشتم مواد اولیه نون رولت: کارگاهی شش کیلو سفیده تخم مرغ سه کیلو سیصد زرده شکر دو‌کیلو هفتصد آرد دوکیلو هشتصد نشاسته گندم هفتصد گرم شربت بار نیم کیلو وانیل یک ق غ خانگی: سیصد گرم سفیده صدو شست گرم زرده صدوهفتاد گرم شکر دانه ریز صدو‌شصت‌کرم‌آرد آرد نشاسته گندم پنجاه گرم وانیل یک قاشق چایی خوری شربت بار سی گرم مواد اولیه کیک اسفنجی شکلاتی(کارگاهی) سفیده شش کیلو‌نیم شکر چهارو نیم زرده سه و‌نیم آرد چهار و‌نیم آرد نشاسته گندم یک‌کیلو بکینگ پودر یک‌قاشق و‌نیم وانیل یک‌قاشق گلاب پانصد گرم شربت بار نیم کیلو // // // // (خانگی) ششصد و‌پنجاه سفیده زرده سیصد و‌پنجاه شکر پانصد و‌ پنجاه آرد پانصد و‌ پنجاه آرد نشاسته صد گرم گلاب پنجاه گرم شربت بار پنجاه گرم بکینگ پودر و‌وانیل یک ق چ *طرز تهیه ی کیک اسفنجی و‌رولت مثل همدیگس سفیده تخم‌مرغ خنک‌بشه مخلوط دور تند بزنه بعد دور متوسط شکر و بهش اضافه میکنیم دو‌دقیقه مخلوط‌شه سپس زرده دور تند اضافه شه ده ثانیه مخلوط شه بعد شربت بار و‌گلاب اضافه شه بعد مواد خشک (بکینگ پودر وانبل و آرد) اضافه شه و مخلوط شه‌زیاد مخلوط‌نشه‌که سفت بشه درجه فر رولت ۳۰۰ زمان پخت شش الی هفت دقیقه درجه فر کیک‌اسفنجی ۱۸۰ زمان پخت ۴۵ دقیقه مواد اولیه کیک شکلاتی: کارگاهی شش کیلو سفیده پنج کیلو شکر زرده چهار کیلو روغن مایع یک کیلو آرد پنج‌کیلو پورد کاکاو نیم کیلو ارد نشاسته کندم نیم کیلو شربت نیم کیلو نیم کیلو‌گلاب دو‌قاشق پر بکینگپودر یک قاشق وانیل خانگی: ششصد گرم سفیده چهارصد گرم زرده شکر پانصد گرم روغن مایع صد گرم پودر کاکاو پنجاه گرم گلاب پنجاه گرم شربت بار پنجاه گرم ارد پانصد گرم آرد نشاسته گندم پنجاه گرم بکینگ پودر و وانیل یک قاشق چاییخوری طرز تهیه: سفیده رو با دور تند مخلوط میکنیم پوک و سفت بشه بعد شکر رو دور متوسط بهش اضافه میکنیم بعد از دو دقیقه زرده رو اضافه میکنیم ۲۰ ثانیه دور کند مخلوط شد شربت و روغن مایع رو اضافه میکنیم از قبل ارد و‌پودر کاکائو رو با بکینگ پودر و‌وانیل رو الک کرده و کم کم به خمیرمون اضافه کرده و ب صورت دورانی با دست قاطی میکینیم درجه فر ۱۸۰ زمان پخت ۵۰ دقیقه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯