این یه پُست معمولی نیست رسپی و نکته های میلیونی داره😎پس حتما سیو کن گُمش نکنی😍
🔴
#شیرینی_برنجی عالی باید بعد از پخت این ۳ تا ویژگی رو داشته باشه 😍👇
🔻۱_نقش مُهر روی شیرینی مونده باشه و محو نشه
🔻۲_روی شیرنی حالت کُرکی باشه دیقا مثل شیرنیای همین پست
🔻۳_بافتش کاملا لطیف و پوک باشه و بدون فشار زیاد .پودر بشه
🔻۴_بعداز گذشت زمان بافت شیرینی نباید سفت بشه
قبل از پخت 🔴❌️🔴👇
نکته مهم خمیر🔴❌️🔴
🔻من خمیرمو استراحت ندادم ولی میتونین توی یخچال نصف روز استراحت بدین فقط حتما بعداستراحت دوباره ورزبدین تا نرم بشه
🔻خمیر اولش یکم پودریه که باید با ورز دادن نرم کنید -الکی گلاب و آب به خورد خمیر ندین چون بعد شیرنی سفت میشه
❌️🔴❌️نکته خفن روغن👇
🔻 این شیرینی با روغن صاف قنادی بهترین بافت رو میده اگه روغن نیمه جامد باشه بافتش ترد و بعد ممکنه بیسگوییتی بشه میتونین نصف قنادی ونصف جاندخونگی بزنین تو کپشن پست قبلی توضیحات کاملترو نوشتم اینم دیقا همونطوریه🤌
🔴❌️🔴نکته آخر👇
🔻الک کردن پودر قند و آرد رو جدی بگیرید خییلییی روی بافت شیرنی تاثیرداره🤌
🔻حتما روغن و پودرقندو انقد بزنید پوک بشه اینم مورد موثر دوم برای بافت پوک شیرینی🤌
موادلازم 👇
روغن جامد ۲۵۰ گرم
پودرقند ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
هل ۱ ق م
گلاب ۸۰ گرم
زعفران علیظ بدلخواه
آردبرنج ۵۰۰ گرم
تخم خرفه برای روی شیرنی بدلخواه
فر گرم ۱۷۰ درجه بمدت حدودا ۱۵ دیقه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯