6.46M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
این یه پُست معمولی نیست رسپی و نکته های میلیونی داره😎پس حتما سیو کن گُمش نکنی😍 🔴 عالی باید بعد از پخت این ۳ تا ویژگی رو داشته باشه 😍👇 🔻۱_نقش مُهر روی شیرینی مونده باشه و محو نشه 🔻۲_روی شیرنی حالت کُرکی باشه دیقا مثل شیرنیای همین پست 🔻۳_بافتش کاملا لطیف و پوک باشه و بدون فشار زیاد .پودر بشه 🔻۴_بعداز گذشت زمان بافت شیرینی نباید سفت بشه قبل از پخت 🔴❌️🔴👇 نکته مهم خمیر🔴❌️🔴 🔻من خمیرمو استراحت ندادم ولی میتونین توی یخچال نصف روز استراحت بدین فقط حتما بعداستراحت دوباره ورزبدین تا نرم بشه 🔻خمیر اولش یکم پودریه که باید با ورز دادن نرم کنید -الکی گلاب و آب به خورد خمیر ندین چون بعد شیرنی سفت میشه ❌️🔴❌️نکته خفن روغن👇 🔻 این شیرینی با روغن صاف قنادی بهترین بافت رو میده اگه روغن نیمه جامد باشه بافتش ترد و بعد ممکنه بیسگوییتی بشه میتونین نصف قنادی ونصف جاندخونگی بزنین تو کپشن پست قبلی توضیحات کاملترو نوشتم اینم دیقا همونطوریه🤌 🔴❌️🔴نکته آخر👇 🔻الک کردن پودر قند و آرد رو جدی بگیرید خییلییی روی بافت شیرنی تاثیرداره🤌 🔻حتما روغن و پودرقندو انقد بزنید پوک بشه اینم مورد موثر دوم برای بافت پوک شیرینی🤌 موادلازم 👇 روغن جامد ۲۵۰ گرم پودرقند ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد هل ۱ ق م گلاب ۸۰ گرم زعفران علیظ بدلخواه آردبرنج ۵۰۰ گرم تخم خرفه برای روی شیرنی بدلخواه فر گرم ۱۷۰ درجه بمدت حدودا ۱۵ دیقه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯