فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاکورای هندی😋 @mesi.bano @mesi.bano 🌺چی میخوایم سی پاکورای هندی: گشنیز،تره،پیازچه:مقدارش دیگه سلیقه ایه آرد نخود خام:دو پیمانه آرد گندم یا سفید:یک پیمانه خمیرمایه:۱قاشق غ بکینگ پودر:۱قاشق غ نمک،فلفل قرمز،زردچوبه هرکدوم دوقاشق مرباخوری آب به مقدار لازم:کم کم بریزین که غلطتش مثل ماست رقیق بشه.(برای من تقریبا دوپیمانه شد) فلفل سبز تند:اختیاری روغن مایع:برای سرخ کردن ✅روغن حتما داغ داغ باشه ،وپاکورا داخلش شناور باشه پس روغنش کم نباشه. ✅حتما مرتب روغن بریزین روی خمیرتون که قشنگ پف کنه بیاد بالا. 💛نوش جان💛 @mesi.bano @mesi.bano 🍪🍩🪴🍁🍄🍰🥯 @honARriii