#غذا_با_مرغ
#بیورینگ_بادمجان
بادمجان درشت: 3 عدد، نصف سینه ی مرغ خرد شده، پیاز رنده شده: 1عدد، جعفری ساطوری شده: نصف پیمانه، مغز گردو خرد شده: نصف پیمانه، نمک و فلفل و پاپریکا، روغن زيتون برای مزه دار کردن مرغ: 2 ق غ، سيب زمینی: 2 عدد، سس مایونز: 2 ق غ، ماست چکیده: 2 ق غ، آب لیموترش تازه: 1 ق غ
بادمجان ها رو پوست کنده و برش میدهيم، با نمک میزاریم بمونه تا تلخیش گرفته شه ،بعد با کمی روغن سرخشون میکنیم.
سينه ی مرغ رو مکعبی خرد کرده با پیاز رنده شده، نمک، فلفل، پاپریکا و روغن زیتون مخلوط میکنیم و دو ساعت در يخچال استراحت میدهیم. بعد داخل تابه ی بزرگ با حرارت رو به بالا کاملا تفت میدهیم، زعفران غلیظ رو اضافه و مخلوط میکنیم. بادمجان های سرخ شده رو با چاقو ساطوری و به مرغ ها اضافه و مخلوط میکنیم. مواد رو داخل کاسه ی بزرگ میریزیم وقتی از داغی افتاد، جعفری خرد شده، گردوی نگینی شده، سس مایونز، ماست و آب لیمو ترش تازه رو اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم. سرو می کنیم و با سیب زمینی سرخ شده، کمی جعفری و پیاز داغ تزئین میکنیم.
@honar_dar_khane