مجلسی و بدون نقص 🌼 نکات پخت حرفه ای و خوشمزه برنج را همراه گلاب و زعفران خیس کنید. برای خیس خوردن خلال بادام، کمی از گلاب استفاده کنید. زعفران، گلاب و هل را در ۵ دقیقه قبل از دم گذاشتن شله زرد اضافه کنید تا عطر آن‌ها از بین نرود. برنج باید قبل از اضافه کردن شکر کاملاً شکفته و نرم شده باشد. میزان آب و شکر شله زرد با توجه به پیمانه‌های برنج با دقت اندازه‌گیری کنید. حتما از برنج نیم دانه یا کامل ایرانی استفاده کنید. شله زرد وقتی سرد شود عطر زعفران و گلاب و هل آن بیشتر می‌شود. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 @honar_dar_khane