شیرینی کشمشی باشه و روش تَرَکدار باشه طعم امید به زندگی میده 😍😁
خوشمزهترین و نوستالژیترین شیرینی که تا چاییت دم بکشه آماده اس😋
موادلازم 👇👇👇
آرد ۱پیمانه
پودر قند ۲/۳پیمانه
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
کشمش ۱/۲پیمانه
بکینگ پودر ۱ق م
وانیل نوک ق م
🥚تخم مرغ و وانیل و پودر قند رو یکی دو دقیقه هم بزن بهش روغن مایع رواضافه و مخلوط کن آرد و بکینگ پودری که الک کردی رو اضافه کرده ومخلوط کن و درنهایت کشمش رو اضافه ومخلوط کن .
🍪کف دستتو چرب کن و اندازه یه گردو از مواد بردار و با دستت شکل بده و داخل سینی فر بچین .فرو ۵-۶دقیقه بزار گرم بشه
❗️نکته خیلی مهم برای تَرَک دار شدن شیرینی اینه که اول ۵-۶دقیقه شعله بالای فروروشن کن تا روی شیرینی ها ترک بخوره ودرنهایت بزار ۱۰دقیقه با شعله پایین فر بپزه
دمای فر گازی ۱۷۰
دمای توستر ۱۵۰
نوش جان 😋
✅✅برای دیدن آموزشهای بیشتر 👇🏻
@honarmand_bash
@honarmand_bash
💰آموزش کسب و کار خانگی
#شیرینی #شیرینی_کشمشی #آشپزی
👌بفرست برای دیگران که استفاده کنن
😍😋😍😋😍😋😍😋