وااااااای نگم از خوشمزگی این خوراکی🤤
مقوی😲خوشمزه😮انرژیزا😯خاص
اولینبار۷سال پیش یادگرفتم و تاالان دیگه درست نکردم😅
چون خوشخوراک بود و بخاطر جوش زدن.. دورشو خط کشیدم🤪
⭕️خب چطوری
#ترافل درست کنی🤔بیا تا بهت بگم😎👇
🧆این توپکها گزینهی مناسبی برای پذیرایی
#مهمونی و
#میان_وعده #مدرسه و
#روضه #ماه_رمضان 😍👌🏻
.
🧕
اگه از گروهها منو میبینی خوشحال میشم مهمون همیشگی کانالم بشی👇
با من هنرمند باش☺️
@honarmand_bash
@honarmand_bash
مواد لازم 👩🏻🍳
خرما ۱۰۰گرم ( بدون هسته)
بیسکوییت پتیبور1ر بسته (۱۰۰گرم)
کره ۲۰ گرم
گردو ریز خرد شده ۲ ق غ
گلاب ۱ ق غ
پودر دارچین نصف ق غ
پودر هل ۱ ق چ
.
.
۱. خرماها رو داخل ظرفی میریزیم و روش آب جوش میریزیم و ده دقیقه کنار میزاریم (اینجوری پوست
#خرما به راحتی کنده میشه)
.
۲. بعد از اینکه پوست و هسته خرماها رو گرفتیم داخل تابهای میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم و کره رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم در حد آب شدن کره روی حرارت بمونه و بعد از روی حرارت برمیداریم (این مرحله برای اینه که توپکها ماندگاری بیشتری داشته باشن)
.
۳. بیسکوییت رو پودر میکنیم و به همراه، پودر دارچین، پودر هل، گردو خرد شده و گلاب به خرماها اضافه میکنیم و با دست خیلی خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
.
۴. حالا به اندازهی دلخواه از مواد برمیداریم و تو دست گرد میکنیم و داخل پودرهای دلخواه یا ترافل های رنگی میغلطونیم.
( من از پودر نارگیل، پودر گل محمدی و کنجد استفاده کردم)
❗️
مرحلهی تفت دادن مواد برای موندگاری بیشتر #توپک هاست و ضروری نیست❗️
@honarmand_bash
@honarmand_bash
😋😍😋😍🥰😋😍