فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وااااااای نگم از خوشمزگی این خوراکی🤤 مقوی😲خوشمزه😮انرژی‌زا😯خاص اولین‌بار۷سال پیش یادگرفتم و تاالان دیگه درست نکردم😅 چون خوش‌خوراک بود و بخاطر جوش زدن.. دورشو خط کشیدم🤪 ⭕️خب چطوری درست کنی🤔بیا تا بهت بگم😎👇 🧆این توپک‌ها گزینه‌ی مناسبی برای پذیرایی و و 😍👌🏻 . 🧕اگه از گروه‌ها منو میبینی خوشحال میشم مهمون همیشگی کانالم بشی👇 با من هنرمند باش☺️ @honarmand_bash @honarmand_bash مواد لازم 👩🏻‍🍳 خرما ۱۰۰گرم ( بدون هسته) بیسکوییت پتیبور1ر بسته (۱۰۰گرم) کره ۲۰ گرم گردو ریز خرد شده ۲ ق غ گلاب ۱ ق غ پودر دارچین نصف ق غ پودر هل ۱ ق چ . . ۱. خرماها رو داخل ظرفی میریزیم و روش آب جوش میریزیم و ده دقیقه کنار میزاریم (اینجوری پوست به راحتی کنده میشه) . ۲. بعد از اینکه پوست و هسته خرماها رو گرفتیم داخل تابه‌ای میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم و کره رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم در حد آب شدن کره روی حرارت بمونه و بعد از روی حرارت برمیداریم (این مرحله برای اینه که توپک‌ها ماندگاری بیشتری داشته باشن) . ۳. بیسکوییت رو پودر میکنیم و به همراه، پودر دارچین، پودر هل، گردو خرد شده و گلاب به خرماها اضافه میکنیم و با دست خیلی خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. . ۴. حالا به اندازه‌ی دلخواه از مواد برمیداریم و تو دست گرد میکنیم و داخل پودرهای دلخواه یا ترافل های رنگی میغلطونیم. ( من از پودر نارگیل، پودر گل محمدی و کنجد استفاده کردم) ❗️مرحله‌ی تفت دادن مواد برای موندگاری بیشتر هاست و ضروری نیست❗️ @honarmand_bash @honarmand_bash 😋😍😋😍🥰😋😍