پوره سیب زمینی کلاسیک 🥔🥔🥔🥔 مواد لازم سیب_زمینی ۱ کیلوگرم نمک و فلفل به مقدار لازم خامه‏ ۱/۲ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه کره ۶۰ گرم طرز تهیه ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس در قطعات 2 سانتیمتری خرد کنید. در یک قابلمۀ مناسب، سیب‌زمینی‌ها را به همراه 2 قاشق غذاخوری نمک قرار دهید. روی آن آب سرد بریزید به طوری که 4 سانتیمتر آب روی آنها را بگیرد و سپس آن را روی حرارت بگذارید تا جوش آید. پس از اینکه آبِ آن جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا به آرامی حدود 8 الی 10 دقیقه جوش بزند در یک ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا کره کاملاً ذوب شود پس از اینکه سیب‌زمینی‌ها کاملاً ترد شدند، آنها را از آب خارج کنید و با گوشت کوب بکوبید تا کاملاً له شود. مخلوط خامه را داغ کنید و روی آن بریزید و کاملاً مخلوط و داغ سرو کنید @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─