پوره سیب زمینی کلاسیک
🥔🥔🥔🥔
مواد لازم
سیب_زمینی ۱ کیلوگرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
خامه ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۶۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا سیبزمینیها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس در قطعات 2 سانتیمتری خرد کنید.
در یک قابلمۀ مناسب، سیبزمینیها را به همراه 2 قاشق غذاخوری نمک قرار دهید. روی آن آب سرد بریزید به طوری که 4 سانتیمتر آب روی آنها را بگیرد و سپس آن را روی حرارت بگذارید تا جوش آید. پس از اینکه آبِ آن جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا به آرامی حدود 8 الی 10 دقیقه جوش بزند
در یک ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا کره کاملاً ذوب شود
پس از اینکه سیبزمینیها کاملاً ترد شدند، آنها را از آب خارج کنید و با گوشت کوب بکوبید تا کاملاً له شود.
مخلوط خامه را داغ کنید و روی آن بریزید و کاملاً مخلوط و داغ سرو کنید
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─