. 🐝 روش تهیه صابون عسلی 👇 یک کیلوگرم عسل طبیعی را در یک چهارم لیتر آب (در یک قابلمه) ریخته و یک صابون بدون بوی 600 گرمی(صابون مارسی) که ۷۲ درصد چربی داشته باشد را رنده کنید و آن را با حرارت ملایم گرم کنید تا مخلوط و یکدست شود... ۱۰ قطره اسانس روغنی اسطوخودوس به مخلوط افزوده و سپس آن را در قالب‌های مناسب و بدلخواه ریخته و پس از سرد شدن صابون عسلی آماده مصرف کردن است. ✅ آیــدی سفــارش انواع عسل اصل و طبیعی از مجموعه فانوس اندیشه: 👤 @ashk110110 .